Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers ZORZA Krzeszów
eee Tactiek zorza
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Romijn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arzumanyan. Romijn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn schiet op doel. Maher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - ZORZA Krzeszów 0:1

18e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Salos is nu in balbezit. Tomka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrypcik komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos onderschept slim de pass. Lagos passt de bal met de wreef. Raat rent richting de bal. Raat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Romijn onderschept slim de pass. Romijn passt de bal in één keer door. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov geeft een hoge lob. Romijn krijgt zijn hoofd ertegen. Maher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Piasecki kan de bal niet met de borst controleren. Legue speelt de bal door. Piasecki rent richting de bal. Caroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enugu Rangers - ZORZA Krzeszów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 66%, ZORZA Krzeszów 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enugu Rangers - ZORZA Krzeszów 1:1

51e minuut.
Piasecki rent richting de bal. Legue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piasecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fernández de Córdoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - ZORZA Krzeszów 2:1

53e minuut.
Raat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murillo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lazarov heeft problemen om de bal te vangen. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kosenko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lagos passt de bal zonder na te denken. Materniak geeft de bal voor. Kosenko controleert de bal met de borst. Romijn is nu in balbezit. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Maher bokst de bal weg.

83e minuut.
Mäkilehto onderschept slim de pass. Murillo geeft een lange en hoge pass. Kosenko is nu in balbezit. Romijn onderschept slim de pass. Romijn schiet op doel. Maher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mujica onderschept slim de pass. Mujica geeft de bal voor. Lazarov probeert naar een medespeler te passen. Romijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romijn haalt uit met een fantastische trap. Maher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 56%, ZORZA Krzeszów 44%.
Enugu Rangers - ZORZA Krzeszów 2:1