Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Grunwald The Evil`s
Brygada Antosia Tactiek 541 pp
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 46.1
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Anielski passt de bal zonder na te denken. Varešanović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peterszajn. Peterszajn krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović is nu in balbezit. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 1:0

14e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Anielski speelt de bal door. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 2:0

15e minuut.
Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak rent richting de bal. Zalazar verovert de bal door een tackle van achteren. Zalazar schiet op doel. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Varešanović is nu in balbezit. Leński begaat een overtreding. Varešanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Estevan wilt de vrije trap nemen. Daar is Bussunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bussunda passt de bal zonder na te denken. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel. Hordyński bokst de bal weg.

20e minuut.
Varešanović is nu in balbezit. Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 3:0

25e minuut.
Estevan rent richting de bal. Estevan geeft een hoge lob. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 4:0

30e minuut.
Bussunda geeft een lange en hoge pass. Zalazar is nu in balbezit. Anielski is nu in balbezit. Varešanović rent richting de bal. Varešanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 5:0

36e minuut.
Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 6:0

38e minuut.
Kapucha probeert naar een medespeler te passen. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda speelt de bal door. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel. Hordyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Franczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak geeft de bal voor. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ... Hordyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan probeert naar een medespeler te passen. Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović draait met de bal, schiet en ... Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Grunwald 31%, The Evil`s 69%.
K.S. Grunwald - The Evil`s 7:0

48e minuut.
Kuczka rent richting de bal. Bussunda verovert de bal door een tackle van achteren. Bussunda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zalazar de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Hordyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Salahović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahović geeft een hoge lob. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski schiet op doel. Hordyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 8:0

56e minuut.
Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Varešanović is nu in balbezit. Varešanović passt de bal met de wreef. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 9:0

61e minuut.
Estevan probeert naar een medespeler te passen. Orlando Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlando Scarpelli geeft de bal voor. Zamoyski is nu in balbezit. Zamoyski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Estevan is nu in balbezit. Estevan passt de bal zonder na te denken. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Hordyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 10:0

76e minuut.
Bussunda passt de bal zonder na te denken. Ciumak rent richting de bal. Zalazar onderschept slim de pass. Zalazar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski is nu in balbezit. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 11:0

85e minuut.
Salahović speelt de bal door. Varešanović heeft problemen om de bal te vangen. Varešanović met een sublieme pass. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varešanović geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Grunwald - The Evil`s 12:0

90e minuut.
Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdal probeert naar een medespeler te passen. Estevan met een sublieme pass. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Hordyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Grunwald 39%, The Evil`s 61%.
K.S. Grunwald - The Evil`s 12:0