Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa Szczecin Robotnicze Towarzystwo
base_c Tactiek Alleess
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
68 gemiddelde waardering 61.1
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nowiński passt de bal in één keer door. Mazić speelt de bal door. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Perla rent richting de bal. Perla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mazić passt de bal in één keer door. Krizsán heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán passt de bal in één keer door. Ballek rent richting de bal. Ballek geeft een hoge lob. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal in één keer door. Daar is Ishon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishon geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 1:0

14e minuut.
Yeats kopt de bal weg. Daar is Nowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishon rent richting de bal. Ishon geeft een hoge lob. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishon passt de bal met de wreef. Yeats verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tomaševskis de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap. Wacławik bokst de bal weg. Wacławik met een sublieme pass. Ishon kopt de bal weg. Yeats is nu in balbezit. Tomaševskis onderschept slim de pass. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Grochal kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeats de bal. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 2:0

39e minuut.
Kondracki passt de bal in één keer door. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš geeft een hoge lob. Ishon geeft de bal voor. Tomaševskis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 39%, Robotnicze Towarzystwo 61%.
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 2:0

50e minuut.
Ishon speelt de bal door. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowiński is nu in balbezit. Nowiński met een sublieme pass. Perla rent richting de bal. Paal! Perla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perla schiet op doel. De bal raakt de paal. Hermosillo bokst de bal weg.

52e minuut.
Örge geeft een lange en hoge pass. Nordberg kopt de bal weg. Nowiński met een sublieme pass. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kondracki probeert naar een medespeler te passen. Obšitoš met een sublieme pass. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 3:0

66e minuut.
Çifteli is nu in balbezit. Çifteli geeft een hoge lob. Grochal rent richting de bal. Tomaševskis rent richting de bal. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nowiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nordberg de bal. Nordberg passt de bal zonder na te denken. Perla rent richting de bal. Perla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Edelman geeft een hoge lob. Ishon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oscariosti. Oscariosti krijgt een gele kaart. Ishon raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosik komt het veld opgelopen. Turcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tomaševskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 4:0

75e minuut.
Turcu heeft problemen om de bal te vangen. Turcu geeft de bal voor. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 5:0

77e minuut.
Nowiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krizsán de bal. Nowiński met een sublieme pass. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Turcu probeert naar een medespeler te passen. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis is nu in balbezit. Tomaševskis schiet op doel. Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 6:0

84e minuut.
Kondracki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazić met de inworp. Nordberg geeft een hoge lob. Ballek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 6:1

90e minuut.
Tosik rent richting de bal. Tosik geeft de bal voor. Tomaševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaševskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa Szczecin 50%, Robotnicze Towarzystwo 50%.
Alfa Szczecin - Robotnicze Towarzystwo 7:1