Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy FC Frugo
apud Tactiek moja 4
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
55.2 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten very good
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Şoiman heeft problemen om de bal te vangen. Şoiman passt de bal zonder na te denken. Teleki rent richting de bal. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Zaroda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojārs met de inworp. Calini geeft een hoge lob. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Mazilu bokst de bal weg.

16e minuut.
Bojārs is nu in balbezit. Calini verovert de bal door een tackle van achteren. Calini met een sublieme pass. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Frugo 0:1

23e minuut.
Bojārs kopt de bal weg. Kaczka kan de bal niet met de borst controleren. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Kondža springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaiate met een sublieme pass. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Huybrechts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Snellman met de inworp. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft de bal voor. Mazilu bokst de bal weg.

39e minuut.
Teleki met een snelle inworp. Alfaiate rent richting de bal. Alfaiate passt de bal met de wreef. Teleki geeft een lange en hoge pass. Ágai Kis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Frugo 0:2

44e minuut.
Bojārs geeft een lange en hoge pass. Giordano met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Frugo 0:3

45e minuut.
Đedović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 44%, FC Frugo 56%.
Precz Hanysy - FC Frugo 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Snellman speelt de bal door. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bordea geeft een lange en hoge pass. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaroda trapt de bal weg. Mutlu kopt de bal weg. Özkemal rent richting de bal. Özkemal draait met de bal, schiet en ... Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Teleki passt de bal zonder na te denken. Bordea onderschept slim de pass. Özkemal rent richting de bal. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Zaroda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Frugo 1:3

69e minuut.
Alfaiate onderschept slim de pass. Alfaiate met een sublieme pass. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Zaroda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - FC Frugo 2:3

71e minuut.
Alfaiate passt de bal zonder na te denken. Daar is Şoiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoiman speelt de bal door. Özkemal is nu in balbezit. Özkemal schiet op doel. Paal! Alfaiate geeft een hoge lob. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Bordea verovert de bal door een tackle van achteren. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Dąbkowski is nu in balbezit. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki geeft een hoge lob. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - FC Frugo 3:3

86e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano passt de bal in één keer door. Daar is Kondža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık rent richting de bal. Apaçık schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Alfaiate met een sublieme pass. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman passt de bal zonder na te denken. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. Zaroda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 39%, FC Frugo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Precz Hanysy - FC Frugo 3:3