Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robotnicze Towarzystwo FC Chełmek
Alleess Tactiek G-5-2-3v5 popr
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
56.8 gemiddelde waardering 65
solid Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Hesters kopt de bal weg. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Archubi rent richting de bal. Archubi draait met de bal, schiet en ... Wacławik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Nicolaie passt de bal met de wreef. Pačešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Ballek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:0

15e minuut.
Hesters passt de bal in één keer door. Sannino is nu in balbezit. Sannino geeft een hoge lob. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Yeats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Laszczyk met een sublieme pass. Daar is Goryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Floch krijgt een gele kaart. Goryl raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuchta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zanfino is nu in balbezit. Zanfino geeft een lange en hoge pass. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl schiet op doel. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:1

45e minuut.
Oscariosti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 66%, FC Chełmek 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:1

48e minuut.
Kuchta rent richting de bal. Kuchta passt de bal in één keer door. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:2

61e minuut.
Hesters rent richting de bal. Hesters passt de bal zonder na te denken. Laszczyk geeft de bal voor. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel. Wacławik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Buitenspel voor Perla. Goede buitenspelval van de verdediging. Kiziałek neemt vlug de vrije trap. Archubi rent richting de bal. Archubi schiet op doel. Wacławik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:3

72e minuut.
Klungelig pakt Hesters de bal. Hesters geeft de bal voor. Goryl kopt de bal weg. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Laszczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hesters de bal. Hesters passt de bal in één keer door. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sannino is nu in balbezit. Sannino geeft de bal voor. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Wacławik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wacławik speelt de bal door. Pačešiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hesters. Hesters krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robotnicze Towarzystwo 65%, FC Chełmek 35%.
Robotnicze Towarzystwo - FC Chełmek 1:3