Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koło STAR Nygusy
Taka sobie taksa Tactiek 5-2-3
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
60.5 gemiddelde waardering 70
solid Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak onderschept slim de pass. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Titirică passt de bal zonder na te denken. Rorat rent richting de bal. Mocarzel rent richting de bal. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel. Purcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carimati rent richting de bal. Carimati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Nygusy 0:1

12e minuut.
Maestroni heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maestroni. Maestroni krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Titirică is nu in balbezit. Titirică geeft de bal voor. Rorat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cittadini rent richting de bal. Piniacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koło STAR - Nygusy 1:1

36e minuut.
Sciortino speelt de bal door. Maestroni verovert de bal door een tackle van achteren. Braun rent richting de bal. Braun geeft een lange en hoge pass. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal. Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Braun met een sublieme pass. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel. Bălăşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 43%, Nygusy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koło STAR - Nygusy 1:1

49e minuut.
Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piniacki verovert de bal door een tackle van achteren. Piniacki met een sublieme pass. Braun is nu in balbezit. Braun schiet op doel. Bălăşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gamla stond buitenspel. Stygienko neemt vlug de vrije trap. van Gendt is nu in balbezit. Carimati verovert de bal door een tackle van achteren. Carimati draait met de bal, schiet en ... Purcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Daar is Grzeszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. van Gendt rent richting de bal. Carimati onderschept slim de pass. Carimati schiet op doel. Purcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Nygusy 1:2

59e minuut.
Milenković komt het veld opgelopen. Gherghe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică speelt de bal door. Carimati is nu in balbezit. Carimati haalt uit met een fantastische trap. Purcaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Purcaru met een sublieme pass. Titirică kopt de bal weg. Mocarzel is nu in balbezit. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ... Purcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Nygusy 1:3

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskóła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 47%, Nygusy 53%.
FC Koło STAR - Nygusy 1:3