Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tanczacy pikus LKS RADOWIEC
1-4-2-3-1 Tactiek wisnia
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Bobadilla speelt de bal door. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Stono rent richting de bal. Stono haalt uit met een fantastische trap. Sunanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Seyhanlı met de inworp. Vasiliu geeft de bal voor. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:1

12e minuut.
Pool geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seyhanlı met de inworp. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talvilahti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:2

17e minuut.
Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli met een sublieme pass. Weise bereikt de bal nog maar net als eerste. Weise schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Škrada rent richting de bal. Baumgartner speelt de bal door. Škrada is nu in balbezit. Škrada geeft een lange en hoge pass. Trzaska springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada met een sublieme pass. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu geeft de bal voor. Kural rent richting de bal. Talvilahti onderschept slim de pass. Talvilahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:3

23e minuut.
Stono passt de bal met de wreef. Mentorski speelt de bal door. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska schiet op doel. Sunanta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Seyhanlı geeft een hoge lob. Łachowski kopt de bal weg. Daar is Bouzas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weise onderschept slim de pass. Weise draait met de bal, schiet en ... Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weise is nu in balbezit. Weise draait met de bal, schiet en ... Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Mentorski speelt de bal door. Trzaska rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Baranowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stono kopt de bal weg. Ngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska onderschept slim de pass. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Sunanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stempski is nu in balbezit. Stempski passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli speelt de bal door. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti schiet op doel. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talvilahti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Weise neemt zijn aanloop. Uzdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:4

41e minuut.
Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 47%, LKS RADOWIEC 53%.
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:4

48e minuut.
Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu geeft de bal voor. Bədəlbəyli kopt de bal weg. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada speelt de bal door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono verovert de bal door een tackle van achteren. Stono haalt uit met een fantastische trap. Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobadilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baranowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Herghelegiu geeft de bal voor. Škrada kopt de bal weg. Bobadilla speelt de bal door. Trzaska rent richting de bal. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Weise kopt de bal weg. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska speelt de bal door. Daar is Škrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada geeft een lange en hoge pass. Sunanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Weise controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baranowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stono probeert de bal met de borst te controleren. Trzaska rent richting de bal. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 42%, LKS RADOWIEC 58%.
tanczacy pikus - LKS RADOWIEC 0:4