Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tanczacy pikus FC Koło STAR
1-4-2-3-1 Tactiek Taka sobie taksa
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Grzeszczak passt de bal in één keer door. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun passt de bal zonder na te denken. Gamla rent richting de bal. Gamla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jaskóła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwan komt het veld opgelopen. Uzdowski trapt de bal weg. Braun kopt de bal weg. Gamla geeft de bal voor. Kapitan springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar geeft een lange en hoge pass. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft een hoge lob. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:1

9e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe passt de bal zonder na te denken. Braun is nu in balbezit. Braun geeft een lange en hoge pass. Kapitan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bouzas heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Škrada rent richting de bal. Škrada met een sublieme pass. Bobadilla met een sublieme pass. Stono rent richting de bal. Stono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gherghe passt de bal met de wreef. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciunescu met een snelle inworp. Braun is nu in balbezit. Braun geeft een lange en hoge pass. Kapitan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gamla rent richting de bal. Iwan speelt de bal door. Braun probeert naar een medespeler te passen. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bouzas geeft een lange en hoge pass. Gherghe kopt de bal weg. Braun geeft een hoge lob. Kapitan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:2

38e minuut.
Braun met een sublieme pass. Gamla rent richting de bal. Gamla geeft de bal voor. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:3

40e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Škrada rent richting de bal. Škrada speelt de bal door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 65%, FC Koło STAR 35%.
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:3

47e minuut.
Gamla speelt de bal door. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft de bal voor. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:4

53e minuut.
Crăciunescu met de inworp. Gherghe met een sublieme pass. Braun rent richting de bal. Braun geeft een hoge lob. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Pool de bal. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla maakt een afschuwelijke overtreding. Bobadilla krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Inworp. Chmielniak komt het veld opgelopen. Milenković komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachowski rent richting de bal. Milenković onderschept slim de pass. Milenković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:6

63e minuut.
Inworp. Gherghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braun geeft een hoge lob. Milenković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:7

65e minuut.
Iwan geeft een lange en hoge pass. Chmielniak speelt de bal door. Braun is nu in balbezit. Braun geeft een lange en hoge pass. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:8

79e minuut.
Pool is nu in balbezit. Pool geeft een hoge lob. Inworp. Gherghe met de inworp. Braun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 74%, FC Koło STAR 26%.
tanczacy pikus - FC Koło STAR 0:8