Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzieżowa 1 Chojnice RED STAR
c90 Tactiek marmolada
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.1 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Inworp. Sinkgraven met een snelle inworp. Abbatelli is nu in balbezit. Abbatelli geeft de bal voor. Hrůza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gamaliy kopt de bal weg. Daar is Telvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi onderschept slim de pass. Telvi haalt uit met een fantastische trap. Mihułka bokst de bal weg.

16e minuut.
Taczała speelt de bal door. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe geeft de bal voor. Hrůza springt en kopt de bal. Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 0:1

17e minuut.
Gherghe met een snelle inworp. Craouker geeft de bal voor. Daar is Montalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Craouker geeft een hoge lob. Daar is Montalvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena draait met de bal, schiet en ... Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 0:2

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauritzen met de inworp. Staikos geeft een hoge lob. Gamaliy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Telvi kopt de bal weg. Gamaliy is nu in balbezit. Chaniago begaat een overtreding. Chaniago krijgt een gele kaart. Gamaliy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canqui met een snel genomen vrije trap. Telvi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Abbatelli rent richting de bal. Abbatelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montalvo de bal. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Craouker verovert de bal door een tackle van achteren. Craouker speelt de bal door. Valbuena is nu in balbezit. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Taczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa geeft een hoge lob. Telvi heeft problemen om de bal te vangen. Telvi draait met de bal, schiet en ... Mihułka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 44%, RED STAR 56%.
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 0:2

47e minuut.
Staikos onderschept slim de pass. Staikos met een sublieme pass. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa geeft een hoge lob. Telvi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Montalvo kopt de bal weg. Inworp. Abbatelli met een snelle inworp. Craouker geeft een lange en hoge pass. Valbuena maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roa met een sublieme pass. Gamaliy is nu in balbezit. Gamaliy probeert naar een medespeler te passen. Telvi rent richting de bal. Telvi schiet op doel. Mihułka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Roa neemt de hoekschop. Telvi springt en kopt de bal. Gamaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamaliy schiet op doel. Mihułka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 1:2

66e minuut.
Gherghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craouker bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker geeft een lange en hoge pass. Valbuena maakt een snoekduik en kopt de bal. Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oleszak komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gherghe zal de hoekschop nemen. Abbatelli rent richting de bal. Montalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Taczała speelt de bal door. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa geeft de bal voor. Telvi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Taczała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czabaj komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Staikos speelt de bal door. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal in één keer door. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak draait met de bal, schiet en ... Mihułka bokst de bal weg. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi draait met de bal, schiet en ... Mihułka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 41%, RED STAR 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Młodzieżowa 1 Chojnice - RED STAR 2:2