Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koło STAR LKS RADOWIEC
Taka sobie taksa Tactiek wisnia
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 51.2
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
van Gendt met een snelle inworp. Kanar is nu in balbezit. Seyhanlı begaat een overtreding. Kanar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kanar kan niet meer verder spelen. Białożyt komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Braun rent richting de bal. Braun geeft de bal voor. Daar is Pierzchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Braun rent richting de bal. Franco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Braun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamla kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Crăciunescu met een snelle inworp. Braun is nu in balbezit. Braun heeft problemen om de bal te vangen. Braun geeft de bal voor. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Franco neemt vlug de vrije trap. Talvilahti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutierrez. Gutierrez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seyhanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 1:0

22e minuut.
Gamla passt de bal in één keer door. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun speelt de bal door. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel. Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft de bal voor. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kapitan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Braun neemt de hoekschop. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 2:0

43e minuut.
Vasiliu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grzeszczak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ngo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 24%, LKS RADOWIEC 76%.
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 2:0

47e minuut.
Gamla passt de bal in één keer door. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Ngo is nu in balbezit. Kapitan onderschept slim de pass. Kapitan schiet op doel. Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gherghe passt de bal zonder na te denken. Białożyt rent richting de bal. Białożyt passt de bal zonder na te denken. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Braun rent richting de bal. Braun passt de bal in één keer door. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 3:0

60e minuut.
Gamla passt de bal zonder na te denken. Braun heeft problemen om de bal te vangen. Braun speelt de bal door. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braun. Braun krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Braun is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Braun neemt de hoekschop. Kapitan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 4:0

68e minuut.
Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla passt de bal in één keer door. Braun is nu in balbezit. Braun geeft een lange en hoge pass. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Grzeszczak onderschept slim de pass. Grzeszczak geeft een lange en hoge pass. Kapitan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamla de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı passt de bal met de wreef. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti schiet op doel. Purcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 4:1

79e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun geeft een hoge lob. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen. Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 32%, LKS RADOWIEC 68%.
FC Koło STAR - LKS RADOWIEC 4:1