Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nygusy tanczacy pikus
5-2-3 Tactiek 1-4-2-3-1
49% Balbezit 51%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 56.6
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera geeft een hoge lob. Bouzas heeft problemen om de bal te vangen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ... Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Bodicico geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mocarzel met een snelle inworp. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Titirică rent richting de bal. Titirică met een sublieme pass. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel geeft de bal voor. Rorat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Titirică met een sublieme pass. Carimati is nu in balbezit. Carimati passt de bal in één keer door. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Bouzas is nu in balbezit. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Carimati is nu in balbezit. Carimati schiet op doel. Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mocarzel probeert naar een medespeler te passen. Carimati is nu in balbezit. Carimati passt de bal met de wreef. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 1:0

18e minuut.
Titirică probeert naar een medespeler te passen. Bodicico rent richting de bal. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński schiet op doel. Uzdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 2:0

22e minuut.
Daar is Kuzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Carimati rent richting de bal. Carimati haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 3:0

26e minuut.
Mocarzel passt de bal in één keer door. Titirică rent richting de bal. Titirică probeert naar een medespeler te passen. Carimati is nu in balbezit. Carimati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 4:0

28e minuut.
Łachowski geeft de bal voor. Kuzera met een sublieme pass. Titirică geeft de bal voor. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mocarzel onderschept slim de pass. Mocarzel met een sublieme pass. Carimati rent richting de bal. Carimati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 5:0

39e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică passt de bal in één keer door. Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Titirică probeert naar een medespeler te passen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel probeert naar een medespeler te passen. Kiciński rent richting de bal. Kiciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bouzas geeft de bal voor. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Daar is Bodicico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 21%, tanczacy pikus 79%.
Nygusy - tanczacy pikus 5:0

48e minuut.
Cittadini passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera speelt de bal door. Carimati rent richting de bal. Carimati draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 6:0

54e minuut.
Carimati passt de bal zonder na te denken. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat passt de bal zonder na te denken. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mentorski is nu in balbezit. Mentorski passt de bal zonder na te denken. Trzaska heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska haalt uit met een fantastische trap. Bălăşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 6:1

59e minuut.
Canpolat verovert de bal door een tackle van achteren. Canpolat geeft de bal voor. Kiciński kopt de bal weg. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Carimati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bobadilla neemt vlug de vrije trap. Inworp. Kuzera met een snelle inworp. Titirică geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Titirică kopt de bal weg. Mocarzel geeft de bal voor. Rorat kopt de bal weg. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński schiet op doel. Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Titirică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rorat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool rent richting de bal. Carimati verovert de bal door een tackle van achteren. Carimati draait met de bal, schiet en ... Uzdowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzera met de inworp. Titirică speelt de bal door. Carimati rent richting de bal. Carimati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Buitenspel voor Trzaska. Goede buitenspelval van de verdediging. Canpolat neemt vlug de vrije trap. Kiciński kopt de bal weg. Rorat rent richting de bal. Rorat haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pool de bal. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - tanczacy pikus 7:1

86e minuut.
Trzaska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Pool geeft de bal voor. Cittadini kopt de bal weg. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Cittadini is nu in balbezit. Cittadini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 19%, tanczacy pikus 81%.
Nygusy - tanczacy pikus 7:1