Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Club Młodzieżowa 1 Chojnice
Elite-P Tactiek c90
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Lauritzen onderschept slim de pass. Lauritzen met een sublieme pass. Telvi is nu in balbezit. Telvi geeft de bal voor. Oleszak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Maksimenko met een sublieme pass. Kapnisakis kopt de bal weg. Azeite rent richting de bal. Azeite passt de bal zonder na te denken. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Roa passt de bal in één keer door. Oleszak rent richting de bal. Reeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak onderschept slim de pass. Oleszak schiet op doel. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vasković met een sublieme pass. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi geeft een hoge lob. Azeite krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:0

15e minuut.
Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski onderschept slim de pass. Staikos onderschept slim de pass. Staikos geeft een lange en hoge pass. Telvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Lesado probeert naar een medespeler te passen. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvo rent richting de bal. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho bokst de bal weg.

24e minuut.
Meşe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kormány met een snelle inworp. Lesado is nu in balbezit. Lesado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Azeite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canqui rent richting de bal. Kapnisakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapnisakis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Canqui passt de bal in één keer door. Roa is nu in balbezit. Roa passt de bal met de wreef. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Vasković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staikos is nu in balbezit. Staikos met een sublieme pass. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak schiet op doel. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kormány met een sublieme pass. Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Patakfalvi passt de bal met de wreef. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho bokst de bal weg.

42e minuut.
Montalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvo speelt de bal door. Lauritzen rent richting de bal. Lauritzen geeft een lange en hoge pass. Oleszak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 45%, Młodzieżowa 1 Chojnice 55%.
Elite Club - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:0

51e minuut.
Roa speelt de bal door. Staikos rent richting de bal. Staikos speelt de bal door. Oleszak rent richting de bal. Oleszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Canqui is nu in balbezit. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Meşe is nu in balbezit. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Seragnoli probeert naar een medespeler te passen. Lesado is nu in balbezit. Lesado passt de bal in één keer door. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite schiet op doel. Mäkelänaho bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Gamaliy komt het veld opgelopen. Wawrzecki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lauritzen geeft een lange en hoge pass. Reeman probeert de bal met de borst te controleren. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel. Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Club - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:1

70e minuut.
Seragnoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żyła komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patakfalvi met de inworp. Vasković is nu in balbezit. Vasković geeft een lange en hoge pass. Kapnisakis kopt de bal weg. Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kormány controleert de bal met de borst. Kormány passt de bal zonder na te denken. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - Młodzieżowa 1 Chojnice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 46%, Młodzieżowa 1 Chojnice 54%.
Elite Club - Młodzieżowa 1 Chojnice 2:1