Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED STAR Nygusy
marmolada Tactiek 5-2-3
49% Balbezit 51%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 69.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Carimati rent richting de bal. Sinkgraven rent richting de bal. Carimati onderschept slim de pass. Carimati geeft een hoge lob. Kiciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - Nygusy 0:1

14e minuut.
Sendra rent richting de bal. Titirică onderschept slim de pass. Titirică speelt de bal door. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinkgraven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carimati raakt geblesseerd tijdens het duel. Titirică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sinkgraven onderschept slim de pass. Titirică onderschept slim de pass. Titirică passt de bal in één keer door. Rorat is nu in balbezit. Rorat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uzakatan bokst de bal weg.

31e minuut.
Maestroni geeft de bal voor. Sinkgraven kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaniago de bal. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Uzakatan trapt de bal weg van het doel. Mocarzel kopt de bal weg. Daar is Tureo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mocarzel geeft de bal voor. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniago begaat een overtreding. Kiciński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Titirică komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rorat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati verovert de bal door een tackle van achteren. Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen. Carimati is nu in balbezit. Carimati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - Nygusy 0:2

41e minuut.
Rorat is nu in balbezit. Chaniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat onderschept slim de pass. Rorat schiet op doel. Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - Nygusy 0:3

43e minuut.
Titirică geeft de bal voor. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sendra ... Strafschop! Carimati raakt geblesseerd tijdens het duel. Carimati kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Titirică kopt de bal weg. Klungelig pakt Carimati de bal. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - Nygusy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 84%, Nygusy 16%.
RED STAR - Nygusy 0:4

48e minuut.
Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel passt de bal met de wreef. Titirică speelt de bal door. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati schiet op doel. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Carimati rent richting de bal. Carimati geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chaniago de bal. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Canpolat geeft de bal voor. Carimati rent richting de bal. Carimati passt de bal in één keer door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel. Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Tureo rent richting de bal. Kiciński onderschept slim de pass. Dragomir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Titirică wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mocarzel geeft de bal voor. Carimati is nu in balbezit. Carimati geeft de bal voor. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - Nygusy 0:5

75e minuut.
Maestroni geeft de bal voor. Carimati rent richting de bal. Carimati passt de bal in één keer door. Rorat is nu in balbezit. Rorat draait met de bal, schiet en ... Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carimati is nu in balbezit. Carimati geeft een hoge lob. Daar is Sendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică geeft de bal voor. Carimati probeert de bal met de borst te controleren. Carimati geeft de bal voor. Rorat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 81%, Nygusy 19%.
RED STAR - Nygusy 0:5