Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nygusy RED STAR
5-2-3 Tactiek marmolada
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 46.8
solide Schieten goed
formidabel Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft de bal voor. Rępał rent richting de bal. Rępał haalt uit met een fantastische trap. Czabaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - RED STAR 1:0

22e minuut.
Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel geeft een hoge lob. Rępał rent richting de bal. Rępał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - RED STAR 2:0

34e minuut.
Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Canpolat verovert de bal door een tackle van achteren. Canpolat geeft een lange en hoge pass. Rępał is nu in balbezit. Rępał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Czabaj trapt de bal weg. Reggel heeft problemen om de bal te vangen. Reggel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Kuzera geeft de bal voor. Mocarzel kopt de bal weg. Rępał is nu in balbezit. Rępał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 20%, RED STAR 80%.
Nygusy - RED STAR 2:0

52e minuut.
Stygienko geeft een hoge lob. Daar is Híres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasieńczyk is nu in balbezit. Jasieńczyk schiet op doel. Czabaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Jasieńczyk is nu in balbezit. Dragomir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragomir krijgt een gele kaart. Jasieńczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rępał zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Czabaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - RED STAR 3:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Jasieńczyk de bal onder controle te krijgen. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał haalt uit met een fantastische trap. Jasieńczyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Enescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sendra komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Híres geeft een hoge lob. Cittadini controleert de bal met de borst. Cittadini geeft de bal voor. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dragomir geeft de bal voor. Titirică kopt de bal weg. Eren heeft problemen om de bal te vangen. Reggel is nu in balbezit. Reggel schiet op doel. Czabaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Sendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocarzel verovert de bal door een tackle van achteren. Mocarzel geeft een hoge lob. Reggel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggel draait met de bal, schiet en ... Czabaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dragomir geeft de bal voor. Mocarzel controleert de bal met de borst. Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sendra heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko geeft de bal voor. Jasieńczyk kopt de bal weg. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Mocarzel de bal. Mocarzel geeft de bal voor. Daar is Rępał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasieńczyk is nu in balbezit. Jasieńczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - RED STAR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 21%, RED STAR 79%.
Nygusy - RED STAR 4:0