Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koło STAR Elite Club
Transformation! Tactiek Elite-P
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Daar is Milenković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braun rent richting de bal. Braun passt de bal met de wreef. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Milenković heeft problemen om de bal te vangen. Reeman onderschept slim de pass. Inworp. Bäumer met de inworp. Gherghe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 1:0

15e minuut.
Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman is nu in balbezit. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 2:0

19e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een hoge lob. Roca kopt de bal weg. Azeite is nu in balbezit. Azeite schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Roca rent richting de bal. Roca geeft de bal voor. Grzeszczak heeft problemen om de bal te vangen. Kapnisakis rent richting de bal. Kapnisakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Braun is nu in balbezit. Braun met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 3:0

33e minuut.
Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Braun rent richting de bal. Braun probeert naar een medespeler te passen. Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 4:0

35e minuut.
Braun rent richting de bal. Braun geeft de bal voor. Bäumer kopt de bal weg. Milenković rent richting de bal. Milenković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vasković passt de bal zonder na te denken. Kormány is nu in balbezit. Kormány geeft een hoge lob. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Purcaru trapt de bal weg. Bäumer met een sublieme pass. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 41%, Elite Club 59%.
FC Koło STAR - Elite Club 4:0

49e minuut.
Grzeszczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braun geeft de bal voor. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 5:0

50e minuut.
Jaskóła passt de bal zonder na te denken. Braun is nu in balbezit. Braun geeft een hoge lob. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen. Maksimenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 6:0

54e minuut.
Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła passt de bal met de wreef. Bäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäumer geeft een lange en hoge pass. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 7:0

58e minuut.
Bäumer rent richting de bal. Bäumer passt de bal in één keer door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 8:0

60e minuut.
Crăciunescu geeft een lange en hoge pass. Kapitan kopt de bal weg. Reeman heeft problemen om de bal te vangen. Milenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Reeman is nu in balbezit. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Elite Club 9:0

66e minuut.
Patakfalvi passt de bal zonder na te denken. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kapitan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bäumer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghe geeft een hoge lob. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milenković is nu in balbezit. Milenković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Reeman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bäumer met de inworp. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Crăciunescu onderschept slim de pass. Roca is nu in balbezit. Roca probeert naar een medespeler te passen. Azeite is nu in balbezit. Azeite haalt uit met een fantastische trap. Purcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 27%, Elite Club 73%.
FC Koło STAR - Elite Club 9:0