Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nygusy Elite Club
5-2-3 Tactiek Elite-P
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
70.5 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Maestroni geeft een hoge lob. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati probeert naar een medespeler te passen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kiciński geeft een lange en hoge pass. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carimati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carimati kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Titirică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carimati springt en kopt de bal. Maksimenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Titirică probeert naar een medespeler te passen. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat onderschept slim de pass. Rorat schiet op doel. Maksimenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mocarzel met de inworp. Kiciński met een sublieme pass. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Elite Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 27%, Elite Club 73%.
Nygusy - Elite Club 1:0

49e minuut.
Stygienko kopt de bal weg. Patakfalvi kan de bal niet met de borst controleren. Maestroni onderschept slim de pass. Maestroni geeft een hoge lob. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Maksimenko trapt de bal weg. Vasković kopt de bal weg. Canpolat probeert de bal aan de voet te houden. Azeite is nu in balbezit. Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azeite is nu in balbezit. Azeite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nygusy - Elite Club 1:1

52e minuut.
Mocarzel geeft een lange en hoge pass. Rorat kopt de bal weg. Carimati rent richting de bal. Carimati haalt uit met een fantastische trap. Maksimenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Elite Club 2:1

55e minuut.
Paraschivu kan de bal niet met de borst controleren. Rorat is nu in balbezit. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat rent richting de bal. Rorat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Titirică kan de bal niet met de borst controleren. Kormány is nu in balbezit. Titirică onderschept slim de pass. Carimati rent richting de bal. Carimati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stygienko met een sublieme pass. Rorat is nu in balbezit. Rorat passt de bal met de wreef. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati draait met de bal, schiet en ... Maksimenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Titirică geeft de bal voor. Rorat is nu in balbezit. Carimati is nu in balbezit. Carimati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Elite Club 3:1

77e minuut.
Reeman is nu in balbezit. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichowski. Kiciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Titirică komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel passt de bal met de wreef. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Elite Club 4:1

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maksimenko niet meer kan verder spelen. Lesado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 13%, Elite Club 87%.
Nygusy - Elite Club 4:1