Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tanczacy pikus Młodzieżowa 1 Chojnice
new4 Tactiek c90
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Jurczyński is nu in balbezit. Jurczyński geeft een hoge lob. Archutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Archutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archutowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kane Sy passt de bal met de wreef. Archutowski is nu in balbezit. Archutowski geeft een hoge lob. Stono springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tanczacy pikus - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:0

29e minuut.
Staikos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roa probeert naar een medespeler te passen. Telvi is nu in balbezit. Telvi haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tanczacy pikus - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:1

31e minuut.
Oleszak speelt de bal door. Łachowski met een sublieme pass. Bouzas is nu in balbezit. Oleszak onderschept slim de pass. Oleszak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Łachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranowski met een sublieme pass. Roa rent richting de bal. Roa geeft de bal voor. Oleszak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Canqui is nu in balbezit. Kane Sy verovert de bal door een tackle van achteren. Sela probeert naar een medespeler te passen. Stono rent richting de bal. Stono schiet op doel. Mäkelänaho bokst de bal weg.

39e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos probeert naar een medespeler te passen. Łachowski is nu in balbezit. Telvi onderschept slim de pass. Telvi haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 45%, Młodzieżowa 1 Chojnice 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tanczacy pikus - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:1

46e minuut.
Telvi rent richting de bal. Telvi passt de bal met de wreef. Lauritzen rent richting de bal. Lauritzen geeft een hoge lob. Telvi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez Martín komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Telvi. Goede buitenspelval van de verdediging. Wawrzecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Gamaliy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Canqui onderschept slim de pass. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Suárez Martín onderschept slim de pass. Suárez Martín geeft een lange en hoge pass. Telvi kopt de bal weg. Gamaliy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamaliy schiet op doel. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Baranowski onderschept slim de pass. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baranowski krijgt een gele kaart. Roa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Telvi neemt zijn aanloop. Paal! Klungelig pakt Bouzas de bal. Gamaliy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wawrzecki zal de hoekschop nemen. Gamaliy kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tanczacy pikus 58%, Młodzieżowa 1 Chojnice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tanczacy pikus - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:1