Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzieżowa 1 Chojnice tanczacy pikus
c90 Tactiek new4
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56.8 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


22e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Staikos speelt de bal door. Frankowski is nu in balbezit. Frankowski geeft de bal voor. Kane Sy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 1:0

28e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Trzaska is nu in balbezit. Nier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzaska raakt geblesseerd tijdens het duel. Trzaska neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 1:1

39e minuut.
Trzaska is nu in balbezit. Trzaska passt de bal zonder na te denken. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono schiet op doel. Polledri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 43%, tanczacy pikus 57%.
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 1:2

46e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos passt de bal met de wreef. Roa geeft een hoge lob. Telvi springt en kopt de bal. Bouzas heeft problemen om de bal te vangen. Uzdowski bokst de bal weg. Oleszak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 2:2

59e minuut.
Meşe passt de bal in één keer door. Roa is nu in balbezit. Roa geeft een lange en hoge pass. Telvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 3:2

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Trzaska stond buitenspel. Montalvo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Oleszak is nu in balbezit. Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Pool speelt de bal door. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauritzen komt het veld opgelopen. Roa met een snelle inworp. Canqui geeft een lange en hoge pass. Telvi springt en kopt de bal. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 4:2

73e minuut.
Staikos probeert naar een medespeler te passen. Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Jurczyński rent richting de bal. Telvi onderschept slim de pass. Telvi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 5:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamaliy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Montalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvo speelt de bal door. Sela geeft de bal voor. Stono springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pool is nu in balbezit. Roa onderschept slim de pass. Roa speelt de bal door. Gamaliy rent richting de bal. Gamaliy haalt uit met een fantastische trap. Uzdowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 35%, tanczacy pikus 65%.
Młodzieżowa 1 Chojnice - tanczacy pikus 5:2