Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS RADOWIEC RED STAR
wisnia Tactiek marmolada
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pierzchała passt de bal zonder na te denken. Vasiliu rent richting de bal. Sendra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sendra krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Abbatelli met een sublieme pass. Ngo probeert de bal aan de voet te houden. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - RED STAR 0:1

11e minuut.
Abbatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pierzchała de bal. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abbatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craouker rent richting de bal. Craouker passt de bal in één keer door. Abbatelli rent richting de bal. Abbatelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Abbatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Abbatelli speelt de bal door. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Sunanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vasiliu passt de bal in één keer door. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski passt de bal zonder na te denken. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti schiet op doel. Uzakatan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS RADOWIEC 62%, RED STAR 38%.
LKS RADOWIEC - RED STAR 0:1

49e minuut.
Craouker geeft de bal voor. Klungelig pakt Pierzchała de bal. Valbuena rent richting de bal. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Craouker onderschept slim de pass. Craouker speelt de bal door. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS RADOWIEC 50%, RED STAR 50%.
LKS RADOWIEC - RED STAR 0:1