Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Club tanczacy pikus
Elite-P Tactiek new4
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cmíral met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sela met een snelle inworp. Archutowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:1

14e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Cmíral bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico onderschept slim de pass. Bodicico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:2

15e minuut.
Mentorski rent richting de bal. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Stono kopt de bal weg. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:3

22e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Bodicico is nu in balbezit. Bodicico draait met de bal, schiet en ... Cmíral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:4

26e minuut.
Seragnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki passt de bal zonder na te denken. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:5

28e minuut.
Seragnoli probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Sela verovert de bal door een tackle van achteren. Sela geeft de bal voor. Bodicico springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 78%, tanczacy pikus 22%.
Elite Club - tanczacy pikus 0:6

46e minuut.
Bobadilla passt de bal in één keer door. Daar is Mentorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mentorski geeft de bal voor. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stono krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:7

49e minuut.
Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla passt de bal in één keer door. Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:8

51e minuut.
Szurpicki trapt de bal weg van het doel. Archutowski rent richting de bal. Archutowski speelt de bal door. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:9

54e minuut.
Kane Sy onderschept slim de pass. Kane Sy geeft een lange en hoge pass. Tataroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stono is nu in balbezit. Stono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pool onderschept slim de pass. Seragnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pool is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mentorski kopt de bal weg. Sela geeft een lange en hoge pass. Stono krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

59e minuut.
Mentorski passt de bal in één keer door. Archutowski is nu in balbezit. Archutowski passt de bal in één keer door. Bodicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodicico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:10

61e minuut.
Sela verovert de bal door een tackle van achteren. Sela probeert naar een medespeler te passen. Mentorski rent richting de bal. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Bodicico krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:11

63e minuut.
Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sela rent richting de bal. Sela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bodicico de bal. Bodicico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:12

69e minuut.
Archutowski met een sublieme pass. Mentorski rent richting de bal. Mentorski geeft de bal voor. Klungelig pakt Bodicico de bal. Bodicico haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Mentorski geeft een lange en hoge pass. Vasković verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla is nu in balbezit. Bodicico is nu in balbezit. Cmíral bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:13

74e minuut.
Popek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft de bal voor. Stono is nu in balbezit. Stono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cmíral geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met de inworp. Archutowski rent richting de bal. Archutowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Seragnoli kopt de bal weg. Mentorski speelt de bal door. Stono heeft problemen om de bal te vangen. Stono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:14

86e minuut.
Cmíral geeft de bal voor. Inworp. Mentorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sela is nu in balbezit. Sela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Stono met een sublieme pass. Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski probeert naar een medespeler te passen. Stono bereikt de bal nog maar net als eerste. Stono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Club - tanczacy pikus 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Club 70%, tanczacy pikus 30%.
Elite Club - tanczacy pikus 0:15