Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzieżowa 1 Chojnice Nygusy
c90 Tactiek 5-2-3
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 71.9
solid Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Titirică geeft de bal voor. Carimati rent richting de bal. Montalvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montalvo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Titirică passt de bal in één keer door. Carimati is nu in balbezit. Carimati passt de bal in één keer door. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:1

15e minuut.
Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa met een sublieme pass. Telvi is nu in balbezit. Telvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kiciński onderschept slim de pass. Kiciński passt de bal met de wreef. Carimati rent richting de bal. Carimati haalt uit met een fantastische trap. Mäkelänaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:2

22e minuut.
Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal in één keer door. Mocarzel probeert naar een medespeler te passen. Rorat rent richting de bal. Rorat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lauritzen is nu in balbezit. Maestroni onderschept slim de pass. Maestroni speelt de bal door. Kiciński rent richting de bal. Kiciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:3

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuzera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Titirică heeft problemen om de bal te vangen. Titirică geeft de bal voor. Rorat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel geeft de bal voor. Carimati rent richting de bal. Carimati geeft de bal voor. Rorat springt en kopt de bal. Mäkelänaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mocarzel onderschept slim de pass. Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Daar is Carimati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carimati haalt uit met een fantastische trap. Rorat probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kiciński kopt de bal weg. Meşe heeft problemen om de bal te vangen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:4

41e minuut.
Titirică met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rorat stond buitenspel. Canqui maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kiciński rent richting de bal. Kiciński passt de bal in één keer door. Rorat is nu in balbezit. Rorat draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Montalvo kopt de bal weg. Titirică is nu in balbezit. Titirică speelt de bal door. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Meşe rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 72%, Nygusy 28%.
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:4

52e minuut.
Roa heeft problemen om de bal te vangen. Titirică onderschept slim de pass. Titirică met een sublieme pass. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mierzejewski geeft een lange en hoge pass. Cittadini met een sublieme pass. Titirică probeert naar een medespeler te passen. Carimati is nu in balbezit. Carimati schiet op doel. Mäkelänaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal rolt over de achterlijn. Suárez Martín komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stygienko kopt de bal weg. Titirică speelt de bal door. Carimati is nu in balbezit. Carimati geeft de bal voor. Klungelig pakt Mierzejewski de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wawrzecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamaliy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Carimati passt de bal in één keer door. Meşe heeft problemen om de bal te vangen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński schiet op doel. Mäkelänaho bokst de bal weg.

74e minuut.
Canpolat rent richting de bal. Canpolat geeft de bal voor. Kiciński rent richting de bal. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel. Mäkelänaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzieżowa 1 Chojnice 75%, Nygusy 25%.
Młodzieżowa 1 Chojnice - Nygusy 0:4