Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nygusy Młodzieżowa 1 Chojnice
5-2-3 Tactiek c90
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
70.4 gemiddelde waardering 54.7
formidabel Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Cittadini speelt de bal door. Daar is Kuzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera geeft een lange en hoge pass. Carimati is nu in balbezit. Carimati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Polledri met een harde bal richting middenveld. Titirică kopt de bal weg. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel probeert naar een medespeler te passen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Polledri bokst de bal weg. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:0

4e minuut.
Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Meşe verovert de bal door een tackle van achteren. Carimati onderschept slim de pass. Carimati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mocarzel onderschept slim de pass. Mocarzel passt de bal in één keer door. Titirică speelt de bal door. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mocarzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mierzejewski de bal. Carimati rent richting de bal. Carimati geeft een hoge lob. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Nier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński rent richting de bal. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Polledri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 2:0

31e minuut.
Mierzejewski passt de bal in één keer door. Canqui rent richting de bal. Rorat maakt een afschuwelijke overtreding. Rorat krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică passt de bal met de wreef. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 3:0

41e minuut.
Kiciński kopt de bal weg. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Canqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carimati raakt geblesseerd tijdens het duel. Titirică komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 30%, Młodzieżowa 1 Chojnice 70%.
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 3:0

46e minuut.
Canqui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocarzel. Canqui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frankowski met een snel genomen vrije trap. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 3:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maestroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel geeft de bal voor. Carimati springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mocarzel met een sublieme pass. Kiciński rent richting de bal. Met opzet legt Canqui zijn tegenspeler op de grond. Canqui krijgt een gele kaart. Kiciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mocarzel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rorat springt en kopt de bal. Polledri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 4:1

67e minuut.
Meşe geeft een hoge lob. Lauritzen rent richting de bal. Lauritzen passt de bal met de wreef. Telvi rent richting de bal. Telvi draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez Martín komt het veld opgelopen. Gamaliy komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Meşe geeft een hoge lob. Cittadini is nu in balbezit. Cittadini passt de bal in één keer door. Carimati bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft de bal voor. Carimati is nu in balbezit. Carimati draait met de bal, schiet en ... Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 5:1

72e minuut.
Montalvo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 28%, Młodzieżowa 1 Chojnice 72%.
Nygusy - Młodzieżowa 1 Chojnice 5:1