Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED STAR tanczacy pikus
marmolada Tactiek new4
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 61
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Stono is nu in balbezit. Stono passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob. Trzaska krijgt zijn hoofd ertegen. Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hrůza rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enescu zal de hoekschop nemen. Valbuena maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - tanczacy pikus 1:0

16e minuut.
Abbatelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lumholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumholt passt de bal met de wreef. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena draait met de bal, schiet en ... Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - tanczacy pikus 2:0

22e minuut.
Valbuena met een sublieme pass. Daar is Abbatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbatelli met een sublieme pass. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza schiet op doel. Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - tanczacy pikus 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Lumholt de bal. Sypniewski speelt de bal door. Trzaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - tanczacy pikus 3:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sypniewski met de inworp. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski geeft de bal voor. Chaniago kopt de bal weg. Uzakatan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 54%, tanczacy pikus 46%.
RED STAR - tanczacy pikus 3:1

60e minuut.
Sela met een sublieme pass. Klungelig pakt Mentorski de bal. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Trzaska krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mentorski geeft een hoge lob. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska is nu in balbezit. Trzaska draait met de bal, schiet en ... Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - tanczacy pikus 3:2

78e minuut.
Klungelig pakt Lumholt de bal. Sela probeert naar een medespeler te passen. Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Stono krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sypniewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mentorski de bal. Mentorski speelt de bal door. Sela geeft een hoge lob. Trzaska maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RED STAR - tanczacy pikus 3:3

86e minuut.
Valbuena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sypniewski. Valbuena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lumholt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 56%, tanczacy pikus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED STAR - tanczacy pikus 3:3