Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS RADOWIEC Elite Club
wisnia Tactiek Elite-P
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 58
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Roca heeft problemen om de bal te vangen. Roca passt de bal in één keer door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi geeft een lange en hoge pass. Azeite krijgt zijn hoofd ertegen. Sunanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vasković passt de bal in één keer door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi passt de bal in één keer door. Azeite is nu in balbezit. Azeite schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Pierzchała kopt de bal weg. Franco heeft problemen om de bal te vangen. Kapnisakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapnisakis schiet op doel. Sunanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Azeite is nu in balbezit. Pierzchała rent richting de bal. Pierzchała geeft een hoge lob. Seyhanlı geeft een hoge lob. Talvilahti springt en kopt de bal. Uyanık bokst de bal weg.

17e minuut.
Şerb met een sublieme pass. Stempski is nu in balbezit. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Uyanık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 1:0

21e minuut.
Ngo neemt vlug de vrije trap. Vasiliu rent richting de bal. Seyhanlı is nu in balbezit. Seyhanlı geeft de bal voor. Reeman heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 2:0

27e minuut.
Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski geeft een lange en hoge pass. Seyhanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Válek de bal. Válek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 3:0

30e minuut.
Patakfalvi speelt de bal door. Kapnisakis rent richting de bal. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite schiet op doel. Sunanta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 3:1

31e minuut.
Stempski verovert de bal door een tackle van achteren. Stempski passt de bal met de wreef. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Uyanık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 4:1

32e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ngo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković speelt de bal door. Azeite is nu in balbezit. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS RADOWIEC 52%, Elite Club 48%.
LKS RADOWIEC - Elite Club 4:1

51e minuut.
Ngo is nu in balbezit. Azeite onderschept slim de pass. Pierzchała is nu in balbezit. Kapnisakis is nu in balbezit. Kapnisakis schiet op doel. Sunanta bokst de bal weg.

54e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco speelt de bal door. Stempski met een sublieme pass. Talvilahti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 5:1

57e minuut.
Roca met een sublieme pass. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Franco zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Pierzchała geeft de bal voor. Daar is Wichowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichowski probeert naar een medespeler te passen. Kapnisakis rent richting de bal. Kapnisakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 5:2

65e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roca met een snel genomen vrije trap. Pierzchała is nu in balbezit. Patakfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 5:3

73e minuut.
Patakfalvi rent richting de bal. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi passt de bal zonder na te denken. Azeite rent richting de bal. Azeite draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Válek passt de bal zonder na te denken. Seyhanlı heeft problemen om de bal te vangen. Seyhanlı geeft een lange en hoge pass. Vasiliu maakt een snoekduik en kopt de bal. Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı geeft een hoge lob. Uyanık met een sublieme pass. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite haalt uit met een fantastische trap. Sunanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Wichowski met een sublieme pass. Patakfalvi is nu in balbezit. Pierzchała begaat een overtreding. Pierzchała krijgt een gele kaart. Patakfalvi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Patakfalvi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sunanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS RADOWIEC - Elite Club 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS RADOWIEC 58%, Elite Club 42%.
LKS RADOWIEC - Elite Club 5:4