Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koło STAR Młodzieżowa 1 Chojnice
Transformation! Tactiek c90
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63 gemiddelde waardering 57.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
van Gendt rent richting de bal. Oleszak onderschept slim de pass. van Gendt is nu in balbezit. Oleszak onderschept slim de pass. Oleszak schiet op doel. Purcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Telvi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 0:1

6e minuut.
Jaskóła passt de bal in één keer door. Braun probeert naar een medespeler te passen. Gherghe speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 1:1

7e minuut.
Mierzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzejewski speelt de bal door. Lauritzen is nu in balbezit. Lauritzen geeft een hoge lob. Telvi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Braun bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun passt de bal zonder na te denken. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła geeft de bal voor. Kapitan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gherghe geeft de bal voor. Klungelig pakt Meşe de bal. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Mäkelänaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 2:1

16e minuut.
Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mierzejewski de bal. Bäumer verovert de bal door een tackle van achteren. Bäumer geeft een lange en hoge pass. Milenković springt en kopt de bal. Mäkelänaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan onderschept slim de pass. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 3:1

20e minuut.
Klungelig pakt Meşe de bal. Kapitan rent richting de bal. Meşe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapitan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapitan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mäkelänaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

38e minuut.
Crăciunescu geeft een hoge lob. Braun is nu in balbezit. Braun geeft de bal voor. Milenković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jaskóła kopt de bal weg. Kapitan rent richting de bal. Canqui is nu in balbezit. Kapitan onderschept slim de pass. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milenković rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bäumer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kapitan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kapitan is nu in balbezit. Milenković rent richting de bal. Kapitan rent richting de bal. Milenković rent richting de bal. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Braun probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 37%, Młodzieżowa 1 Chojnice 63%.
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 4:1

47e minuut.
Jaskóła speelt de bal door. Crăciunescu is nu in balbezit. Crăciunescu geeft een hoge lob. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Meşe de bal. Mäkelänaho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bäumer passt de bal in één keer door. van Gendt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Milenković is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bäumer neemt de hoekschop. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mäkelänaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milenković heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lauritzen is nu in balbezit. van Gendt verovert de bal door een tackle van achteren. van Gendt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kapitan de bal. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 5:1

57e minuut.
Inworp. Jaskóła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braun geeft de bal voor. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. Mäkelänaho bokst de bal weg.

64e minuut.
Milenković rent richting de bal. Meşe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milenković raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzeszczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bäumer is nu in balbezit. Bäumer geeft een hoge lob. Milenković springt en kopt de bal. Mäkelänaho bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wawrzecki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Suárez Martín is nu in balbezit. Braun verovert de bal door een tackle van achteren. Braun speelt de bal door. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gherghe passt de bal met de wreef. Mierzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bäumer rent richting de bal. Bäumer geeft een lange en hoge pass. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 6:1

71e minuut.
Gamaliy komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bäumer geeft de bal voor. Meşe is nu in balbezit. Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Milenković haalt uit met een fantastische trap. Mäkelänaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 41%, Młodzieżowa 1 Chojnice 59%.
FC Koło STAR - Młodzieżowa 1 Chojnice 7:1