Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 KS Trzystu
test Tactiek moja
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 50.3
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garjelea de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Paoloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bădescu probeert naar een medespeler te passen. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrážník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrážník krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Buciński is nu in balbezit. Çakı onderschept slim de pass. Çakı draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Binz passt de bal met de wreef. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki passt de bal zonder na te denken. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Žerajić geeft een lange en hoge pass. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Stolarczyk geeft de bal voor. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dłubis onderschept slim de pass. Dłubis passt de bal zonder na te denken. Binz met een sublieme pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stolarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çakı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Binz passt de bal in één keer door. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paoloni trapt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Havriciuc rent richting de bal. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 1:0

31e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buciński de bal onder controle te krijgen. Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Stolarczyk met een sublieme pass. Çakı rent richting de bal. Buciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buciński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binz passt de bal in één keer door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 2:0

42e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea rent richting de bal. Buciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garjelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çakı wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 37%, KS Trzystu 63%.
lucjo_team1 - KS Trzystu 2:0

47e minuut.
Doeltrap. Pazura komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Binz speelt de bal door. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ochucki onderschept slim de pass. Ochucki passt de bal met de wreef. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 3:0

52e minuut.
Wasil geeft de bal voor. Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea speelt de bal door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil passt de bal met de wreef. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Maguinho passt de bal in één keer door. Stolarczyk speelt de bal door. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk met een sublieme pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 4:0

64e minuut.
Tobar speelt de bal door. Žerajić rent richting de bal. Žerajić geeft een lange en hoge pass. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bodrogi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Horodinca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk geeft een lange en hoge pass. Garjelea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ochucki neemt de hoekschop. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 5:0

70e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Ochucki geeft de bal voor. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 6:0

72e minuut.
Klungelig pakt Çakı de bal. Binz rent richting de bal. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 7:0

76e minuut.
Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Wasil geeft de bal voor. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Buciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Binz geeft de bal voor. Žerajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea schiet op doel. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 8:0

83e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 9:0

87e minuut.
Buciński geeft een hoge lob. Dłubis geeft de bal voor. Stolarczyk kopt de bal weg. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 10:0

89e minuut.
Binz passt de bal zonder na te denken. Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çakı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Trzystu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 30%, KS Trzystu 70%.
lucjo_team1 - KS Trzystu 11:0