Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek Los Blancos C.F
liga 5-3-2 Tactiek freedom
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 53.7
solid Schieten good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


16e minuut.
Copită rent richting de bal. Copită geeft de bal voor. Hoàng Hải kopt de bal weg. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Þórvaldsson is nu in balbezit. Copită onderschept slim de pass. Quirijnen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quirijnen krijgt een gele kaart. Copită is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 44%, Los Blancos C.F 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS 1911 Włocławek - Los Blancos C.F 0:0

55e minuut.
Livre geeft een hoge lob. Inworp. Purcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft de bal voor. Daar is Hoàng Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru geeft een hoge lob. Lantzos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải schiet op doel. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Los Blancos C.F 1:0

89e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft de bal voor. Hoàng Hải kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Turacı schiet op doel. Arana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lantzos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Los Blancos C.F 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 41%, Los Blancos C.F 59%.
WKS 1911 Włocławek - Los Blancos C.F 2:0