Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzovia vol.2 KS Beerlovers
td2 Tactiek sieczka
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özcan met een snelle inworp. Tivari rent richting de bal. Tivari speelt de bal door. Sanches rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Quốc Hải geeft de bal voor. Faure is nu in balbezit. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 1:0

10e minuut.
López met een sublieme pass. Götze rent richting de bal. Götze passt de bal zonder na te denken. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. Srebrny bokst de bal weg.

14e minuut.
Targett rent richting de bal. Targett passt de bal in één keer door. Hoàng Long speelt de bal door. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 1:1

16e minuut.
Hryciuk met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacCartney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marius is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 2:1

29e minuut.
MacCartney met een snelle inworp. Götze speelt de bal door. Pedrosa speelt de bal door. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 3:1

32e minuut.
Götze probeert naar een medespeler te passen. MacCartney speelt de bal door. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel. Srebrny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 4:1

33e minuut.
Bobbiese met een sublieme pass. Schieritz is nu in balbezit. López maakt een afschuwelijke overtreding. López is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Schieritz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Quốc Hải kopt de bal weg. Marius rent richting de bal. Faure is nu in balbezit. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 5:1

38e minuut.
Pedrosa met de inworp. Götze rent richting de bal. Götze geeft een hoge lob. Marius rent richting de bal. Marius haalt uit met een fantastische trap. Srebrny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
MacCartney rent richting de bal. MacCartney passt de bal in één keer door. Marius is nu in balbezit. Götze rent richting de bal. Götze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 51%, KS Beerlovers 49%.
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 5:1

58e minuut.
MacCartney speelt de bal door. Marius is nu in balbezit. Özcan is nu in balbezit. Marius onderschept slim de pass. Marius schiet op doel. Srebrny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 6:1

63e minuut.
Klaja onderschept slim de pass. Klaja geeft een hoge lob. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. Srebrny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 7:1

65e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Faure heeft problemen om de bal te vangen. MacCartney is nu in balbezit. MacCartney schiet op doel. Srebrny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 8:1

68e minuut.
Harmanec is nu in balbezit. Pedrosa rent richting de bal. Harmanec probeert naar een medespeler te passen. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ... Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Beyaz met een sublieme pass. MacCartney is nu in balbezit. MacCartney passt de bal in één keer door. Marius is nu in balbezit. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 9:1

75e minuut.
Hryciuk geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacCartney geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải schiet op doel. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Götze passt de bal in één keer door. Marius rent richting de bal. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 10:1

88e minuut.
Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCartney rent richting de bal. MacCartney probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải schiet op doel. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Götze neemt de hoekschop. Marius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 41%, KS Beerlovers 59%.
Gorzovia vol.2 - KS Beerlovers 10:1