Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lider Rybnik FC Batalion Lublin
2022 KOX Tactiek def-mid
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
29.9 gemiddelde waardering 61.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Orsa passt de bal zonder na te denken. Sojka geeft een hoge lob. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:1

9e minuut.
Kościulek heeft problemen om de bal te vangen. Kościulek geeft een hoge lob. Łagódka kan de bal niet met de borst controleren. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:2

14e minuut.
Sojka met de inworp. Dyluś is nu in balbezit. Załęski is nu in balbezit. Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rivelino kopt de bal weg. Daar is Sojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:3

16e minuut.
Filipczuk rent richting de bal. Widacha rent richting de bal. Rytvinskis onderschept slim de pass. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Warczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivelino. Rivelino krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rivelino geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurdek de bal. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:4

20e minuut.
Pęchecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyluś rent richting de bal. Sojka geeft een lange en hoge pass. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dyluś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Załęski. Dyluś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sojka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łagódka springt en kopt de bal. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:5

27e minuut.
Rytvinskis rent richting de bal. Rytvinskis geeft de bal voor. Pęchecki geeft een lange en hoge pass. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Szulgo bokst de bal weg.

32e minuut.
Dyluś passt de bal met de wreef. Widacha probeert naar een medespeler te passen. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Łagódka passt de bal met de wreef. Rivelino rent richting de bal. Rivelino passt de bal met de wreef. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rytvinskis kopt de bal weg. Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:6

38e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz is nu in balbezit. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Łagódka kopt de bal weg. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Sojka is nu in balbezit. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Daar is Kurdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rivelino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 71%, FC Batalion Lublin 29%.
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:7

46e minuut.
Rytvinskis onderschept slim de pass. Rytvinskis geeft een lange en hoge pass. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:8

47e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Raszkiewicz rent richting de bal. Kościulek onderschept slim de pass. Kościulek geeft een hoge lob. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:9

61e minuut.
Sojka speelt de bal door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:10

62e minuut.
Rytvinskis heeft problemen om de bal te vangen. Rytvinskis geeft de bal voor. Brzozewski geeft een hoge lob. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sojka passt de bal met de wreef. Rivelino probeert naar een medespeler te passen. Łagódka kan de bal niet met de borst controleren. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:11

71e minuut.
Pęchecki geeft de bal voor. Filipczuk is nu in balbezit. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:12

72e minuut.
Warczak is nu in balbezit. Warczak passt de bal in één keer door. Łagódka controleert de bal met de borst. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Beltrame probeert de bal aan de voet te houden. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Rytvinskis heeft problemen om de bal te vangen. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:13

77e minuut.
Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski geeft de bal voor. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Rivelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivelino geeft een hoge lob. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:14

82e minuut.
Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha passt de bal met de wreef. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:15

85e minuut.
Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Inworp. Koźlarz met de inworp. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dyluś passt de bal in één keer door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:16

90e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek begaat een overtreding. Kurdek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 69%, FC Batalion Lublin 31%.
Lider Rybnik - FC Batalion Lublin 0:16