Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kania Gostyń FC Batalion Lublin
Magia22 Tactiek def-mid
35% Balbezit 65%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
22.9 gemiddelde waardering 51.5
slecht Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Inworp. Pajka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gintzburg geeft een hoge lob. Sojka maakt een snoekduik en kopt de bal. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:1

8e minuut.
Tymrowski kopt de bal weg. Daar is Wróbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Brzóska passt de bal in één keer door. Sojka rent richting de bal. Sojka schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:2

31e minuut.
Pajka onderschept slim de pass. Pajka geeft een hoge lob. Wróbel rent richting de bal. Wróbel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:3

44e minuut.
Brzóska passt de bal met de wreef. Gintzburg rent richting de bal. Gintzburg passt de bal zonder na te denken. Sojka is nu in balbezit. Sojka schiet op doel. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 73%, FC Batalion Lublin 27%.
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:3

47e minuut.
Kościulek geeft een hoge lob. Barszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sojka rent richting de bal. Wróbel is nu in balbezit. Wróbel schiet op doel. Chun Yip bokst de bal weg. Daar is Sojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:4

49e minuut.
Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska speelt de bal door. Sojka is nu in balbezit. Sojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:5

54e minuut.
Pisanski onderschept slim de pass. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska met een sublieme pass. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip bokst de bal weg.

56e minuut.
Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Daar is Menguellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chun Yip trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymrowski met de inworp. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel schiet op doel. Chun Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:6

67e minuut.
Wróbel passt de bal met de wreef. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka passt de bal in één keer door. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:7

70e minuut.
Gintzburg kopt de bal weg. Daar is Nogalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzóska rent richting de bal. Brzóska draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:8

77e minuut.
Sojka heeft problemen om de bal te vangen. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Brzóska rent richting de bal. Brzóska draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:9

84e minuut.
Wróbel geeft een hoge lob. Daar is Sojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzóska is nu in balbezit. Nogalski rent richting de bal. Sojka verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kościulek met de inworp. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc rent richting de bal. Wróbel onderschept slim de pass. Wróbel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tymrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pisanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:10

89e minuut.
Sojka speelt de bal door. Wróbel is nu in balbezit. Daar is Wróbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróbel schiet op doel. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 78%, FC Batalion Lublin 22%.
UKS Kania Gostyń - FC Batalion Lublin 0:10