Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lider Rybnik FKS STAL MIELEC.
2019 Tactiek nowa
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
31.5 gemiddelde waardering 48.7
average Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Marante probeert naar een medespeler te passen. Chiến rent richting de bal. Chiến geeft een lange en hoge pass. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marssoni passt de bal met de wreef. Woźnica controleert de bal met de borst. Orsa maakt een afschuwelijke overtreding. Orsa krijgt een gele kaart. Woźnica raakt geblesseerd tijdens het duel. Jarzębowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koźlarz is nu in balbezit. İskender onderschept slim de pass. İskender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:1

12e minuut.
Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. Farjaszewski rent richting de bal. Marante verovert de bal door een tackle van achteren. Marante schiet op doel. Łukaszewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:2

24e minuut.
Pozorek probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Smolak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smolak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Toma geeft de bal voor. Daar is Farjaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel. Łukaszewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:3

26e minuut.
Szymaniak speelt de bal door. Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski onderschept slim de pass. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jarzębowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Woźnica de bal. Woźnica speelt de bal door. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szymaniak passt de bal zonder na te denken. Copîriulin geeft de bal voor. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:4

38e minuut.
Chiến passt de bal zonder na te denken. Jarzębowski speelt de bal door. İskender rent richting de bal. İskender haalt uit met een fantastische trap. Łukaszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 70%, FKS STAL MIELEC. 30%.
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:4

49e minuut.
Dullens rent richting de bal. Dullens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiến de bal. Chiến geeft een hoge lob. İskender maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukaszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Marante is nu in balbezit. Marante passt de bal zonder na te denken. Chiến is nu in balbezit. Chiến geeft een lange en hoge pass. Marante springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. İskender is nu in balbezit. İskender draait met de bal, schiet en ... Łukaszewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica passt de bal met de wreef. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:5

90e minuut.
Koźlarz met een snelle inworp. Pozorek is nu in balbezit. İskender onderschept slim de pass. İskender draait met de bal, schiet en ... Łukaszewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 72%, FKS STAL MIELEC. 28%.
Lider Rybnik - FKS STAL MIELEC. 0:6