Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzovia vol.2 Wronkii
td2 Tactiek TRALALALA
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
59.9 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Harmanec is nu in balbezit. Harmanec met een sublieme pass. Toumi rent richting de bal. Marius onderschept slim de pass. Marius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Wronkii 1:0

12e minuut.
Ploeşteanu onderschept slim de pass. Kürti rent richting de bal. Kürti probeert naar een medespeler te passen. Neistason rent richting de bal. Neistason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Harmanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmanec speelt de bal door. MacCartney is nu in balbezit. MacCartney geeft een hoge lob. Marius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
MacCartney speelt de bal door. Götze is nu in balbezit. Götze speelt de bal door. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Harmanec speelt de bal door. Klungelig pakt López de bal. López passt de bal in één keer door. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
MacCartney kopt de bal weg. Marius rent richting de bal. Toumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze onderschept slim de pass. Götze draait met de bal, schiet en ... Wanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luces speelt de bal door. Bagus rent richting de bal. Met opzet legt Kubot zijn tegenspeler op de grond. Kubot krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Harmanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harmanec raakt geblesseerd tijdens het duel. López met een snel genomen vrije trap. Marius krijgt zijn hoofd ertegen. Wanda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marius is nu in balbezit. Mijanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marius raakt geblesseerd tijdens het duel. Marius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Wronkii 2:0

39e minuut.
Marius probeert de bal aan de voet te houden. Götze rent richting de bal. Götze speelt de bal door. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap. Wanda bokst de bal weg.

40e minuut.
MacCartney geeft een hoge lob. Garrone kopt de bal weg. Kubot met een sublieme pass. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Harmanec is nu in balbezit. Kürti begaat een overtreding. Harmanec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. Wanda bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 36%, Wronkii 64%.
Gorzovia vol.2 - Wronkii 2:0

54e minuut.
Harmanec is nu in balbezit. Borbély tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harmanec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marius maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cabo Queiroz neemt vlug de vrije trap. Götze kopt de bal weg. Toumi rent richting de bal. Marius onderschept slim de pass. Marius haalt uit met een fantastische trap. Wanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagus de bal onder controle te krijgen. Neistason rent richting de bal. Pedrosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrosa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt MacCartney de bal. MacCartney passt de bal in één keer door. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. Wanda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Wronkii 3:0

75e minuut.
Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović passt de bal zonder na te denken. Mijanović geeft een lange en hoge pass. Bagus is nu in balbezit. Bagus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Garrone verovert de bal door een tackle van achteren. Garrone geeft een lange en hoge pass. Neistason kopt de bal weg. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Silverfrost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luces probeert de bal met de borst te controleren. Luces draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Wronkii 3:1

87e minuut.
Mijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCartney onderschept slim de pass. MacCartney passt de bal met de wreef. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cabo Queiroz geeft een lange en hoge pass. Quốc Hải controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Garrone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neistason rent richting de bal. Neistason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 53%, Wronkii 47%.
Gorzovia vol.2 - Wronkii 3:1