Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Beerlovers KANALIE
sieczka Tactiek kintekunta
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 56
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Santiesteban geeft een lange en hoge pass. Faure kopt de bal weg. Bodenmann met een sublieme pass. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu speelt de bal door. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parović neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Schieritz met een sublieme pass. Targett speelt de bal door. Tivari rent richting de bal. Tivari draait met de bal, schiet en ... Porto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Beerlovers - KANALIE 1:0

21e minuut.
Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea geeft een hoge lob. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Beerlovers - KANALIE 1:1

24e minuut.
Bobbiese probeert naar een medespeler te passen. Targett bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parović. Parović krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Schieritz de bal. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Schieritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio onderschept slim de pass. Bermudo Rubio geeft een hoge lob. Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Faure de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parović neemt de hoekschop. Bermudo Rubio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Camerlengo is nu in balbezit. Camerlengo geeft de bal voor. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Beerlovers - KANALIE 1:2

33e minuut.
Özcan met de inworp. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal in één keer door. Tivari is nu in balbezit. Tivari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Santiesteban heeft problemen om de bal te vangen. Tivari rent richting de bal. Santiesteban maakt een afschuwelijke overtreding. Tivari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tivari kan niet meer verder spelen. Malkov-Chiornyj komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulea passt de bal zonder na te denken. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Srebrny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Beerlovers 48%, KANALIE 52%.
KS Beerlovers - KANALIE 1:2

48e minuut.
Özcan geeft een lange en hoge pass. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodenmann. Bodenmann krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Parović passt de bal zonder na te denken. Daar is Sadıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadıkoğlu speelt de bal door. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lill verovert de bal door een tackle van achteren. Lill passt de bal in één keer door. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Skręt draait met de bal, schiet en ... Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Targett controleert de bal met de borst. Camerlengo is nu in balbezit. Camerlengo geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ... Srebrny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Camerlengo kopt de bal weg. Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parović probeert naar een medespeler te passen. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Santiesteban onderschept slim de pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Targett begaat een overtreding. Targett krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy onderschept slim de pass. Dupouy geeft een lange en hoge pass. Malkov-Chiornyj is nu in balbezit. Malkov-Chiornyj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dulea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bobbiese de bal. Sadıkoğlu speelt de bal door. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Beerlovers 56%, KANALIE 44%.
KS Beerlovers - KANALIE 1:2