Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wronkii UKS Kania Gostyń
TRALALALA Tactiek Magia22
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 22.9
uitmuntend Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Borbély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti geeft de bal voor. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 1:0

5e minuut.
Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành met een sublieme pass. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 2:0

6e minuut.
Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély geeft de bal voor. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 3:0

8e minuut.
Garrone kopt de bal weg. Kürti probeert naar een medespeler te passen. Bagus is nu in balbezit. Bagus draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

11e minuut.
Wojciulewicz kopt de bal weg. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành schiet op doel. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 4:0

12e minuut.
Tetwin speelt de bal door. Karaś is nu in balbezit. Karaś speelt de bal door. Bagus rent richting de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ... Chun Yip bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kürti passt de bal in één keer door. Borbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély passt de bal zonder na te denken. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason schiet op doel. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Neistason verovert de bal door een tackle van achteren. Neistason geeft een hoge lob. Bagus rent richting de bal. Bagus schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 5:0

19e minuut.
Kürti geeft een hoge lob. Menguellet heeft problemen om de bal te vangen. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 6:0

20e minuut.
Menguellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Menguellet geeft een hoge lob. Inworp. Neistason met de inworp. Kürti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 7:0

25e minuut.
Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason geeft een lange en hoge pass. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kürti rent richting de bal. Kürti passt de bal in één keer door. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 8:0

30e minuut.
Puñales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pisanski de bal. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 9:0

32e minuut.
Barszcz heeft problemen om de bal te vangen. Borbély rent richting de bal. Borbély geeft een hoge lob. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borbély met de inworp. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason verovert de bal door een tackle van achteren. Neistason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 10:0

35e minuut.
Wojciulewicz geeft de bal voor. Puñales speelt de bal door. Klungelig pakt Ðức Thành de bal. Ðức Thành schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 11:0

38e minuut.
Puñales kopt de bal weg. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti passt de bal zonder na te denken. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ciubuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neistason rent richting de bal. Neistason geeft een lange en hoge pass. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip bokst de bal weg. Borbély rent richting de bal. Borbély schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti passt de bal met de wreef. Bagus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 28%, UKS Kania Gostyń 72%.
Wronkii - UKS Kania Gostyń 12:0

49e minuut.
Bagus kopt de bal weg. Ðức Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pisanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nogalski met een harde bal richting middenveld. Neistason kopt de bal weg. Bagus rent richting de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kürti rent richting de bal. Kürti geeft een hoge lob. Neistason kopt de bal weg. Bagus probeert de bal aan de voet te houden. Bagus draait met de bal, schiet en ... Chun Yip bokst de bal weg. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason geeft de bal voor. Bagus heeft problemen om de bal te vangen. Bagus draait met de bal, schiet en ... Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Borbély passt de bal in één keer door. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason geeft een lange en hoge pass. Bagus springt en kopt de bal. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély geeft de bal voor. Bagus springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Ðức Thành geeft een hoge lob. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Borbély is nu in balbezit. Borbély passt de bal met de wreef. Neistason geeft de bal voor. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 13:0

69e minuut.
Borbély geeft een lange en hoge pass. Ðức Thành rent richting de bal. Klungelig pakt Ðức Thành de bal. Ðức Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 14:0

70e minuut.
Vella rent richting de bal. Bagus verovert de bal door een tackle van achteren. Bagus geeft de bal voor. Ðức Thành kopt de bal weg. Neistason met een sublieme pass. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 15:0

71e minuut.
Wojciulewicz speelt de bal door. Tetwin heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Thành rent richting de bal. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 16:0

76e minuut.
Garrone geeft een hoge lob. Menguellet heeft problemen om de bal te vangen. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 17:0

77e minuut.
Ðức Thành probeert naar een medespeler te passen. Puñales rent richting de bal. Puñales passt de bal zonder na te denken. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Thành geeft de bal voor. Bagus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 18:0

80e minuut.
Menguellet probeert de bal met de borst te controleren. Borbély is nu in balbezit. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély is nu in balbezit. Borbély haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Garrone kopt de bal weg. Borbély is nu in balbezit. Borbély passt de bal zonder na te denken. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Borbély passt de bal zonder na te denken. Kürti geeft een lange en hoge pass. Bagus rent richting de bal. Bagus schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bagus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 19:0

86e minuut.
Puñales geeft een lange en hoge pass. Ðức Thành kopt de bal weg. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus schiet op doel. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 20:0

90e minuut.
Borbély is nu in balbezit. Borbély passt de bal met de wreef. Menguellet is nu in balbezit. Neistason verovert de bal door een tackle van achteren. Neistason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neistason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus schiet op doel. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - UKS Kania Gostyń 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 15%, UKS Kania Gostyń 85%.
Wronkii - UKS Kania Gostyń 21:0