Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wronkii Lider Rybnik
TRALALALA Tactiek 2022 KOX
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 29
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen slecht


13e minuut.
Borbély probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Załęski ... Strafschop! Ðức Thành roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ðức Thành kan niet meer verder spelen. Bagus komt het veld opgelopen. Borbély kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 1:0

16e minuut.
Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély geeft een hoge lob. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Kürti rent richting de bal. Kürti passt de bal zonder na te denken. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 2:0

21e minuut.
Garrone passt de bal met de wreef. Kolano speelt de bal door. Kürti speelt de bal door. Bagus rent richting de bal. Bagus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 3:0

23e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus onderschept slim de pass. Bagus passt de bal met de wreef. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kürti heeft problemen om de bal te vangen. Kürti geeft de bal voor. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rytvinskis de bal. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Beltrame de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kürti zal de hoekschop nemen. Luces maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagus springt en kopt de bal. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

34e minuut.
Szulgo met een harde bal richting middenveld. Borbély kopt de bal weg. Neistason rent richting de bal. Neistason draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 4:0

38e minuut.
Hartwig kopt de bal weg. Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kürti de bal. Kürti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kürti speelt de bal door. Daar is Bagus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagus geeft een hoge lob. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason schiet op doel. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bagus is nu in balbezit. Rytvinskis is nu in balbezit. Bagus verovert de bal door een tackle van achteren. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 31%, Lider Rybnik 69%.
Wronkii - Lider Rybnik 5:0

56e minuut.
Neistason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kürti rent richting de bal. Kürti geeft een hoge lob. Bagus krijgt zijn hoofd ertegen. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Orsa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ramsdal de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Raszkiewicz stond buitenspel. Borbély maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luces heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kürti zal de hoekschop nemen. Bagus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrone geeft een lange en hoge pass. Bagus is nu in balbezit. Bagus draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Lider Rybnik 6:0

70e minuut.
Kurdek rent richting de bal. Borbély verovert de bal door een tackle van achteren. Borbély probeert naar een medespeler te passen. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Raszkiewicz is nu in balbezit. Borbély onderschept slim de pass. Borbély passt de bal in één keer door. Luces rent richting de bal. Luces haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beltrame met een harde bal richting middenveld. Borbély kopt de bal weg. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagus is nu in balbezit. Bagus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Załęski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kürti is nu in balbezit. Kürti passt de bal met de wreef. Luces rent richting de bal. Luces draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Raszkiewicz passt de bal in één keer door. Kürti rent richting de bal. Kürti geeft een hoge lob. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borbély passt de bal in één keer door. Kürti is nu in balbezit. Bagus rent richting de bal. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Neistason rent richting de bal. Neistason passt de bal zonder na te denken. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurdek rent richting de bal. Neistason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neistason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 27%, Lider Rybnik 73%.
Wronkii - Lider Rybnik 6:0