Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.50 [del]
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36130
FC Batalion Lublin KS Beerlovers
def-mid Tactiek sieczka
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 54.5
goed Schieten goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki geeft de bal voor. Hryciuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Sojka de bal. Sojka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bobbiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka verovert de bal door een tackle van achteren. Sojka speelt de bal door. Pajka is nu in balbezit. Pajka haalt uit met een fantastische trap. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - KS Beerlovers 1:0

21e minuut.
Özcan passt de bal in één keer door. Hoàng Long is nu in balbezit. Hoàng Long geeft een lange en hoge pass. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy haalt uit met een fantastische trap. Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki passt de bal zonder na te denken. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Sojka kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 51%, KS Beerlovers 49%.
FC Batalion Lublin - KS Beerlovers 1:0

49e minuut.
Tivari rent richting de bal. Brzozewski is nu in balbezit. Tivari onderschept slim de pass. Tivari schiet op doel. Calvo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kościulek verovert de bal door een tackle van achteren. Kościulek met een sublieme pass. Gintzburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gintzburg geeft de bal voor. Pajka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Majcher passt de bal in één keer door. Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska passt de bal in één keer door. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Hoàng Long speelt de bal door. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlahuţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 55%, KS Beerlovers 45%.
FC Batalion Lublin - KS Beerlovers 1:0