Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. The Reds Chrzanów
Atak Tactiek 4-1-3-2
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Venturato passt de bal in één keer door. Brion is nu in balbezit. Eplik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eplik krijgt een gele kaart. Brion raakt geblesseerd tijdens het duel. Putiray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paliouras maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:1

13e minuut.
Di Paolo geeft de bal voor. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adurowicz de bal. Adurowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Venturato met een sublieme pass. Brion is nu in balbezit. Brion speelt de bal door. Paliouras is nu in balbezit. Paliouras draait met de bal, schiet en ... Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Eplik de bal onder controle te krijgen. Dąbek is nu in balbezit. Paliouras onderschept slim de pass. Paliouras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:2

16e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu met een sublieme pass. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Brion rent richting de bal. Brion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Paolo geeft de bal voor. Eplik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras verovert de bal door een tackle van achteren. Paliouras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Balak met de inworp. Peszko geeft een lange en hoge pass. Paliouras springt en kopt de bal. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Lasocki de bal. Lasocki speelt de bal door. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion onderschept slim de pass. Brion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Šunjić met een harde bal richting middenveld. Putiray rent richting de bal. Putiray passt de bal met de wreef. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ojassoo speelt de bal door. Brion rent richting de bal. Met opzet legt Eplik zijn tegenspeler op de grond. Brion raakt geblesseerd tijdens het duel. Putiray komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Adurowicz geeft de bal voor. Chochołek rent richting de bal. Saracco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saracco krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Adurowicz passt de bal zonder na te denken. Chochołek rent richting de bal. Chochołek speelt de bal door. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak speelt de bal door. Daar is Venturato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venturato geeft de bal voor. Brion krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 45%, The Reds Chrzanów 55%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:3

47e minuut.
Brion is nu in balbezit. Brion probeert naar een medespeler te passen. Paliouras rent richting de bal. Paliouras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion geeft een lange en hoge pass. Lasocki is nu in balbezit. Paliouras verovert de bal door een tackle van achteren. Paliouras haalt uit met een fantastische trap. Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Morariu probeert naar een medespeler te passen. Robakiewicz rent richting de bal. Balak begaat een overtreding. Balak krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Šunjić met een sublieme pass. Balak kopt de bal weg. Putiray speelt de bal door. Brion rent richting de bal. Brion met een sublieme pass. Šunjić bokst de bal weg. Klungelig pakt Paliouras de bal. Paliouras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Saracco geeft de bal voor. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko met een sublieme pass. Paliouras rent richting de bal. Paliouras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Peszko speelt de bal door. Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray passt de bal zonder na te denken. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliouras schiet op doel. Šunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 64%, The Reds Chrzanów 36%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - The Reds Chrzanów 0:4