Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry KKS LECH- POZNAŃ
442 Tactiek jebać pis
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 60.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Jaskot passt de bal zonder na te denken. Adilov is nu in balbezit. Adilov passt de bal met de wreef. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski schiet op doel. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Krupa verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa geeft een hoge lob. Dhur kopt de bal weg. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gallina passt de bal met de wreef. Grzybowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski passt de bal in één keer door. Adilov is nu in balbezit. Adilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

14e minuut.
Letão rent richting de bal. Nachón verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón probeert naar een medespeler te passen. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ... Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal in één keer door. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel. Kucáb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:2

22e minuut.
Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrup begaat een overtreding. Nachón raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaskot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzybowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Adilov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Real de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tobin neemt de hoekschop. Grzybowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu speelt de bal door. Kucab is nu in balbezit. Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. Kucáb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:3

40e minuut.
Aletorowicz trapt de bal weg van het doel. Jaskot kopt de bal weg. Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Răileanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 67%, KKS LECH- POZNAŃ 33%.
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:4

49e minuut.
Consani met een sublieme pass. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Răileanu zijn tegenspeler op de grond. Grzybowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaskot komt bij de bal en schiet. Kucáb bokst de bal weg. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 0:5

53e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Adilov is nu in balbezit. Adilov passt de bal met de wreef. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Raith passt de bal zonder na te denken. Dhur rent richting de bal. Prodanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodanov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gallina onderschept slim de pass. Gallina geeft een lange en hoge pass. Consani met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzybowski de bal. Grzybowski schiet op doel. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Nizzola komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Consani speelt de bal door. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Kucáb met een sublieme pass. Nizzola speelt de bal door. Adilov heeft problemen om de bal te vangen. Adilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith speelt de bal door. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 1:5

73e minuut.
Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón met een sublieme pass. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Răileanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Myrup is nu in balbezit. Consani bereikt de bal nog maar net als eerste. Consani geeft een hoge lob. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 1:6

80e minuut.
Krupa geeft de bal voor. Consani kopt de bal weg. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 1:7

84e minuut.
Dhur passt de bal zonder na te denken. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nizzola. Nizzola krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Real passt de bal zonder na te denken. Raith is nu in balbezit. Prodanov maakt een afschuwelijke overtreding. Prodanov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Grzybowski rent richting de bal. Răileanu onderschept slim de pass. Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot schiet op doel. Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 70%, KKS LECH- POZNAŃ 30%.
Alko Bambry - KKS LECH- POZNAŃ 1:8