Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany Silent Sokker Team
4-1-3-2 Tactiek 4-3-6
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rytvinskis speelt de bal door. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea speelt de bal door. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 1:0

5e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Neagu is nu in balbezit. Neagu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Bertoni is nu in balbezit. Bertoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Zəfərov geeft een lange en hoge pass. Vyčíhal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kádár. Kádár krijgt een gele kaart.

15e minuut.
van der Veen passt de bal zonder na te denken. Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal in één keer door. Neagu rent richting de bal. Neagu schiet op doel. De Coninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż met een sublieme pass. Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea is nu in balbezit. Neagu verovert de bal door een tackle van achteren. Neagu schiet op doel. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Barbery heeft problemen om de bal te vangen. Zəfərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbery legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jiménez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 2:0

24e minuut.
Rosa passt de bal met de wreef. van der Veen is nu in balbezit. van der Veen passt de bal met de wreef. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kádár geeft een hoge lob. Kołtun kopt de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel. Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 3:0

28e minuut.
Liigmets geeft een hoge lob. Tuấn Linh kopt de bal weg. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu haalt uit met een fantastische trap. De Coninck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Neagu passt de bal zonder na te denken. van der Veen rent richting de bal. van der Veen probeert naar een medespeler te passen. Neagu rent richting de bal. Neagu schiet op doel. De Coninck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 3:1

36e minuut.
Vyčíhal geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Navrátil speelt de bal door. Klungelig pakt Neagu de bal. Neagu draait met de bal, schiet en ... De Coninck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Navrátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navrátil passt de bal in één keer door. Neagu is nu in balbezit. Neagu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 3:2

40e minuut.
Klungelig pakt Vyčíhal de bal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vyčíhal zijn tegenspeler op de grond. Vyčíhal krijgt een gele kaart. Kádár raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kádár kan niet meer verder spelen. Klivys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 57%, Silent Sokker Team 43%.
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 3:2

46e minuut.
Zeqo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zeqo kopt de bal weg. Neagu is nu in balbezit. Klungelig pakt Neagu de bal. Neagu haalt uit met een fantastische trap. De Coninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 3:3

49e minuut.
van der Veen rent richting de bal. van der Veen met een sublieme pass. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Martínez Bartolomé passt de bal in één keer door. Vyčíhal is nu in balbezit. Vyčíhal met een sublieme pass. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu draait met de bal, schiet en ... De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vyčíhal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuấn Linh kopt de bal weg. Neagu rent richting de bal. Neagu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Odrwąż passt de bal met de wreef. Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal geeft de bal voor. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. De Coninck bokst de bal weg.

57e minuut.
van der Veen met een sublieme pass. Neagu is nu in balbezit. Neagu passt de bal in één keer door. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kołtun passt de bal zonder na te denken. Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 4:3

59e minuut.
Liigmets rent richting de bal. Kołtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtun passt de bal zonder na te denken. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Potegea passt de bal met de wreef. Purcărea is nu in balbezit. Vyčíhal begaat een overtreding. Vyčíhal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Tuấn Linh kopt de bal weg. Klungelig pakt Neagu de bal. Navrátil is nu in balbezit. Neagu onderschept slim de pass. Neagu schiet op doel. De Coninck bokst de bal weg. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 4:4

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jiménez niet meer kan verder spelen. Król komt het veld opgelopen.

73e minuut.
van der Veen passt de bal met de wreef. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu passt de bal in één keer door. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Martínez Bartolomé met een sublieme pass. Potegea speelt de bal door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De Coninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 4:5

81e minuut.
Zəfərov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van der Veen rent richting de bal. van der Veen speelt de bal door. Neagu rent richting de bal. Neagu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
van der Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veen geeft de bal voor. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. De Coninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 62%, Silent Sokker Team 38%.
Hardcore Superstars Kijany - Silent Sokker Team 4:6