Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów Silent Sokker Team
4-1-3-2 Tactiek 2
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Hałgas met de inworp. Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal geeft de bal voor. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal. Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 0:1

10e minuut.
Anh met een sublieme pass. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojassoo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Linh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peszko met een snelle inworp. Putiray geeft de bal voor. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 1:1

17e minuut.
Vyčíhal heeft problemen om de bal te vangen. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Skrypchyk rent richting de bal. Skrypchyk geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh springt en kopt de bal. Paal! Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 1:2

22e minuut.
Alcázar draait met de bal, schiet en ... Liigmets probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balak neemt de hoekschop. Brion maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Abdul Ghani trapt de bal weg. Putiray kopt de bal weg. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani bokst de bal weg. Brion is nu in balbezit. Anh onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peszko zal de hoekschop nemen. Brion springt en kopt de bal. bin Abdul Ghani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 2:2

33e minuut.
Peszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcázar de bal. Brion rent richting de bal. Brion schiet op doel. Paal! Daar is Vardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 3:2

34e minuut.
Majaru passt de bal in één keer door. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas geeft de bal voor. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Di Paolo geeft een hoge lob. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas geeft een hoge lob. Tuấn Linh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 3:3

41e minuut.
Balak is nu in balbezit. Balak geeft een lange en hoge pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 39%, Silent Sokker Team 61%.
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 4:3

49e minuut.
Brion kopt de bal weg. Alcázar rent richting de bal. Met opzet legt Liigmets zijn tegenspeler op de grond. Liigmets is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alcázar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Putiray neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 5:3

52e minuut.
Ojassoo passt de bal zonder na te denken. Alcázar rent richting de bal. Alcázar speelt de bal door. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hałgas met een snelle inworp. Vyčíhal speelt de bal door. Skrypchyk geeft de bal voor. Majaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Colsa Albendea bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. Skrypchyk met een snelle inworp. Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal geeft een hoge lob. Tuấn Linh krijgt zijn hoofd ertegen. Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Daar is Majaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartkowiak is nu in balbezit. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balak de bal. Balak met een sublieme pass. bin Abdul Ghani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez begaat een overtreding. Alcázar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alcázar kan niet meer verder spelen. Gago komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 52%, Silent Sokker Team 48%.
The Reds Chrzanów - Silent Sokker Team 5:3