Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS LECH- POZNAŃ TKKF Promyk Ciechanów
jebać pis Tactiek vip:D
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten very good
solid Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal in één keer door. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

4e minuut.
Prodanov probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin met een sublieme pass. Grzybowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gallina geeft een lange en hoge pass. Daar is Nachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nachón neemt de hoekschop. Belcea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nichele passt de bal zonder na te denken. Zarifis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tysiąc ... Strafschop! Zarifis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brasão legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Aletorowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 1:1

15e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal zonder na te denken. Bronkowski rent richting de bal. Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Felgas de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tobin neemt de hoekschop. Belcea kopt de bal weg. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Angloma probeert naar een medespeler te passen. Brasão is nu in balbezit. Brasão passt de bal zonder na te denken. Zarifis is nu in balbezit. Zarifis draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Nachón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodson. Nachón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaskot met een snel genomen vrije trap. Nachón is nu in balbezit. Nachón passt de bal zonder na te denken. Belcea is nu in balbezit. Belcea draait met de bal, schiet en ... Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Prodanov met een sublieme pass. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een lange en hoge pass. Grzybowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

34e minuut.
Bronkowski heeft problemen om de bal te vangen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão passt de bal met de wreef. Zarifis rent richting de bal. Zarifis schiet op doel. Aletorowicz bokst de bal weg.

45e minuut.
Nichele geeft de bal voor. Prodanov controleert de bal met de borst. Brasão rent richting de bal. Brasão schiet op doel. Aletorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 39%, TKKF Promyk Ciechanów 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 2:2

47e minuut.
Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin rent richting de bal. Tobin speelt de bal door. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Angloma passt de bal zonder na te denken. Nichele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachón. Nachón krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nachón passt de bal met de wreef. Belcea is nu in balbezit. Belcea passt de bal met de wreef. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Nizzola komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin speelt de bal door. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Felgas de bal onder controle te krijgen. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Prodanov speelt de bal door. Tobin rent richting de bal. Tobin passt de bal met de wreef. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Puziņš bokst de bal weg.

89e minuut.
Brene onderschept slim de pass. Tobin met een sublieme pass. Felgas is nu in balbezit. Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 30%, TKKF Promyk Ciechanów 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS LECH- POZNAŃ - TKKF Promyk Ciechanów 2:2