Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesiąta Lublin Barcelonka Grodzisk Wlkp.
janusz2 Tactiek Adrian 05,01,22
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
57.9 gemiddelde waardering 65.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Blangev is nu in balbezit. Camarasa geeft een hoge lob. Chochołek rent richting de bal. Chochołek geeft een lange en hoge pass. Kalita springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Blangev passt de bal met de wreef. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho passt de bal zonder na te denken. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza haalt uit met een fantastische trap. Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronti passt de bal zonder na te denken. Daar is Fernando de Souza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernando de Souza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:0

37e minuut.
Fernando de Souza kopt de bal weg. Gaguinho rent richting de bal. Chochołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chochołek krijgt een gele kaart. Gaguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vescina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernando de Souza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Morariu geeft een lange en hoge pass. Gaguinho is nu in balbezit. Kononowicz begaat een overtreding. Kononowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 50%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 50%.
Dziesiąta Lublin - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:0

61e minuut.
Klonowski rent richting de bal. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziesiąta Lublin - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:1

65e minuut.
Buitenspel voor Kalita. Goede buitenspelval van de verdediging. Dąbek komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Chochołek is nu in balbezit. Vescina verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina geeft een hoge lob. Fernando de Souza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 60%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 40%.
Dziesiąta Lublin - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:1