Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team KKS LECH- POZNAŃ
2 Tactiek jebać pis
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Tuấn Linh passt de bal zonder na te denken. van der Veen is nu in balbezit. van der Veen passt de bal met de wreef. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jaskot speelt de bal door. Nachón rent richting de bal. Nachón passt de bal zonder na te denken. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nachón raakt geblesseerd tijdens het duel. Trawka met een snel genomen vrije trap. Grzybowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tuấn Linh heeft problemen om de bal te vangen. Bronkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Linh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murphy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Aletorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 1:0

28e minuut.
Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy speelt de bal door. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 2:0

30e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Tobin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Veen. van der Veen krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hałgas geeft de bal voor. Daar is Tysiąc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majaru rent richting de bal. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 63%, KKS LECH- POZNAŃ 37%.
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 2:0

47e minuut.
Murphy rent richting de bal. Tysiąc begaat een overtreding. Murphy raakt geblesseerd tijdens het duel. Vyčíhal wilt de vrije trap nemen. Aletorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 3:0

62e minuut.
Bronkowski geeft de bal voor. Liigmets is nu in balbezit. Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Doeltrap. Pailamilla komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Grzybowski kan de bal niet met de borst controleren. Vardas rent richting de bal. Met opzet legt Grzybowski zijn tegenspeler op de grond. Grzybowski krijgt een gele kaart. Vardas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Inworp. Dhulst komt het veld opgelopen. Jastrzębski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bronkowski speelt de bal door. Dhulst rent richting de bal. Trawka begaat een overtreding. Trawka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Anh speelt de bal door. van der Veen rent richting de bal. van der Veen probeert naar een medespeler te passen. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tobin rent richting de bal. Tobin met een sublieme pass. Consani met een sublieme pass. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel. bin Abdul Ghani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin passt de bal in één keer door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 3:1

83e minuut.
Nizzola komt het veld opgelopen.

85e minuut.
van der Veen passt de bal zonder na te denken. Dhulst rent richting de bal. Dhulst passt de bal met de wreef. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 50%, KKS LECH- POZNAŃ 50%.
Silent Sokker Team - KKS LECH- POZNAŃ 3:1