Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS LECH- POZNAŃ Hardcore Superstars Kijany
jebać pis Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Grzybowski rent richting de bal. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Urtizberea ... Strafschop! Directe rode kaart, Urtizberea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urtizberea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Adilov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adilov kan niet meer verder spelen. Nizzola komt het veld opgelopen. Grzybowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Hardcore Superstars Kijany 1:0

7e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón geeft een lange en hoge pass. Nizzola springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Lawryszyn speelt de bal door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - Hardcore Superstars Kijany 1:1

19e minuut.
Jaskot passt de bal zonder na te denken. Tobin rent richting de bal. Tobin met een sublieme pass. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Sedef onderschept slim de pass. Sedef geeft een hoge lob. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sedef geeft een lange en hoge pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin speelt de bal door. Nizzola is nu in balbezit. Nizzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Kádár heeft problemen om de bal te vangen. Kádár probeert naar een medespeler te passen. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 43%, Hardcore Superstars Kijany 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS LECH- POZNAŃ - Hardcore Superstars Kijany 1:1

49e minuut.
Prodanov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gomes de Melo de bal onder controle te krijgen. Barbery kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Nachón verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón probeert naar een medespeler te passen. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Purcărea met een sublieme pass. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Daar is Consani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consani probeert naar een medespeler te passen. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzola verovert de bal door een tackle van achteren. Nizzola draait met de bal, schiet en ... De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Jaskot heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot speelt de bal door. Consani met een sublieme pass. Nizzola rent richting de bal. Nizzola haalt uit met een fantastische trap. De Coninck bokst de bal weg.

60e minuut.
Lawryszyn passt de bal zonder na te denken. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea geeft een lange en hoge pass. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Consani passt de bal met de wreef. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin met een sublieme pass. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Jaskot passt de bal met de wreef. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón geeft de bal voor. Consani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nizzola controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kádár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Gomes de Melo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een lange en hoge pass. Navrátil kan de bal niet met de borst controleren. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nachón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kádár krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Aletorowicz speelt de bal door. Tysiąc kopt de bal weg. Consani met een sublieme pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel. De Coninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barbery kopt de bal weg. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Hardcore Superstars Kijany 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 38%, Hardcore Superstars Kijany 62%.
KKS LECH- POZNAŃ - Hardcore Superstars Kijany 2:1