Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. TKKF Promyk Ciechanów
Adziu 25.12.2021 Tactiek vip:D
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz rent richting de bal. Torres Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Martinez schiet op doel. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 0:1

11e minuut.
Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gevorgyan de bal. Gevorgyan passt de bal in één keer door. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vəlimətov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 1:1

18e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson passt de bal in één keer door. Morariu met een sublieme pass. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan schiet op doel. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Adurowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adurowicz speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. Puziņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

24e minuut.
Brene met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichele de bal. Nichele passt de bal met de wreef. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Šunjić bokst de bal weg.

32e minuut.
Dąbek met een sublieme pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Puziņš bokst de bal weg.

41e minuut.
Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Vəlimətov probeert de bal aan de voet te houden. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. Puziņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 3:1

42e minuut.
Monaco met een sublieme pass. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Brasão rent richting de bal. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 38%, TKKF Promyk Ciechanów 62%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 3:1

48e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal in één keer door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 4:1

49e minuut.
Adurowicz met een sublieme pass. Lasocki rent richting de bal. Lasocki passt de bal in één keer door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Adurowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eplik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzędzian komt het veld opgelopen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kononowicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brene geeft de bal voor. Brasão is nu in balbezit. Eplik geeft een hoge lob. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Dąbek is nu in balbezit. Dąbek geeft een lange en hoge pass. Brene rent richting de bal. Rzędzian verovert de bal door een tackle van achteren. Rzędzian draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal in één keer door. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 32%, TKKF Promyk Ciechanów 68%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - TKKF Promyk Ciechanów 4:1