Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesiąta Lublin KKS LECH- POZNAŃ
janusz2 Tactiek jebać pis
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen outstanding


17e minuut.
Trawka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vescina met de inworp. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho geeft de bal voor. Paal!

32e minuut.
Marcinek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blangev komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Consani de bal. Consani met een sublieme pass. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 48%, KKS LECH- POZNAŃ 52%.
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

49e minuut.
Gallina geeft een hoge lob. Inworp. Blangev met de inworp. Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronti geeft een lange en hoge pass. Aletorowicz bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Consani de bal. Consani geeft een hoge lob. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov schiet op doel. McColligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 0:2

75e minuut.
Chonov passt de bal met de wreef. Blangev heeft problemen om de bal te vangen. Blangev passt de bal zonder na te denken. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 1:2

75e minuut.
Nizzola komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nachón is nu in balbezit. Nachón geeft een hoge lob. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Paroubek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Nachón passt de bal in één keer door. Adilov rent richting de bal. Baronti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adilov raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaskot komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal met de wreef. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza schiet op doel. Aletorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 62%, KKS LECH- POZNAŃ 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziesiąta Lublin - KKS LECH- POZNAŃ 2:2