Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Bielawa Calciatores
lewe na 5 Tactiek 5-2-3 Obroncy
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Wojtoń rent richting de bal. Solecki onderschept slim de pass. Barrios rent richting de bal. Solecki onderschept slim de pass. Solecki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wiejowski onderschept slim de pass. Wiejowski met een sublieme pass. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń geeft een lange en hoge pass. Legramanti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Shchedrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shchedrov passt de bal in één keer door. Costabal is nu in balbezit. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Schiller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Jolay rent richting de bal. Legramanti onderschept slim de pass. Kağıtçı maakt een afschuwelijke overtreding. Kağıtçı krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Alkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medoń is nu in balbezit. Medoń passt de bal met de wreef. Legramanti probeert de bal met de borst te controleren. Legramanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Calciatores 1:0

29e minuut.
Liland met de inworp. Medoń is nu in balbezit. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Bắc Việt probeert naar een medespeler te passen. Costabal is nu in balbezit. Liland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 41%, Calciatores 59%.
Gryf Bielawa - Calciatores 1:0

47e minuut.
Liland speelt de bal door. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski met een sublieme pass. Legramanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Legramanti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Alkayam probeert naar een medespeler te passen. Hartlauer rent richting de bal. Hartlauer passt de bal met de wreef. Costabal rent richting de bal. Costabal haalt uit met een fantastische trap. Schiller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Liland geeft een lange en hoge pass. Kŕč heeft problemen om de bal te vangen. Legramanti is nu in balbezit. Legramanti draait met de bal, schiet en ... Blontrock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Calciatores 2:0

79e minuut.
Hartlauer is nu in balbezit. Barrios begaat een overtreding. Hartlauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Alkayam met een snel genomen vrije trap. Bắc Việt maakt een snoekduik en kopt de bal. Schiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Medoń kan de bal niet met de borst controleren. Shchedrov is nu in balbezit. Shchedrov met een sublieme pass. Klungelig pakt Costabal de bal. Costabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Medoń met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal met de wreef. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam geeft een lange en hoge pass. Schiller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bắc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bắc Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Bielawa - Calciatores 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Bielawa 66%, Calciatores 34%.
Gryf Bielawa - Calciatores 2:1