Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almost Religious Mazovia
Breslau vibes Tactiek 4-28.
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić geeft de bal voor. Castro kopt de bal weg. Telmaník is nu in balbezit. Telmaník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Telmaník maakt een snoekduik en kopt de bal. Cackowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villalobos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Telmaník krijgt zijn hoofd ertegen. Nedeljkov bokst de bal weg.

23e minuut.
Cusillo rent richting de bal. Floriehm onderschept slim de pass. Navarro Pedrós controleert de bal met de borst. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Białogłowski met een sublieme pass. Natzuka met een sublieme pass. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Floriehm krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Navarro Pedrós rent richting de bal. Navarro Pedrós passt de bal in één keer door. Floriehm is nu in balbezit. Floriehm schiet op doel. Kostelančík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pristavu is nu in balbezit. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ passt de bal met de wreef. Saccani is nu in balbezit. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Lucza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucza geeft de bal voor. Saccani bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccani haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík bokst de bal weg. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Natzuka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cackowski de bal. Natzuka geeft de bal voor. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ draait met de bal, schiet en ... Kostelančík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 62%, Mazovia 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almost Religious - Mazovia 0:0

51e minuut.
Crivăţ geeft de bal voor. Nyilasi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cusillo de bal. Floriehm rent richting de bal. Floriehm draait met de bal, schiet en ... Kostelančík bokst de bal weg.

55e minuut.
Hegelund kopt de bal weg. Telmaník controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanownik. Kanownik krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Lucza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarro Pedrós. Navarro Pedrós krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Natzuka passt de bal met de wreef. Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Cusillo is nu in balbezit. Floriehm onderschept slim de pass. Floriehm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ met een snelle inworp. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Saccani springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crivăţ geeft een hoge lob. Floriehm maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Cusillo de bal. Floriehm rent richting de bal. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík bokst de bal weg.

79e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Pristavu geeft de bal voor. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lucza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mihułka met de inworp. Crivăţ geeft een lange en hoge pass. Floriehm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - Mazovia 0:1

89e minuut.
Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Cusillo onderschept slim de pass. Navarro Pedrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro Pedrós draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Floriehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriehm haalt uit met een fantastische trap. Kostelančík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - Mazovia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 67%, Mazovia 33%.
Almost Religious - Mazovia 0:2