Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadGorillas Festung Breslau FC
portman Tactiek NEW
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
poor Verdedigen good


6e minuut.
Ydraios speelt de bal door. Płatek kopt de bal weg. Białas geeft een lange en hoge pass. Jevčák rent richting de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger passt de bal zonder na te denken. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:1

10e minuut.
Płatek probeert naar een medespeler te passen. Białas rent richting de bal. Białas speelt de bal door. Şirinov rent richting de bal. Şirinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ossowski is nu in balbezit. Noble is nu in balbezit. Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski geeft een hoge lob. Şirinov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:2

15e minuut.
Jevčák schiet op doel. Ydraios probeert naar een medespeler te passen. Płatek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şirinov de bal onder controle te krijgen. Şirinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Hajdo de bal. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák passt de bal in één keer door. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger geeft de bal voor. Ydraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şirinov kan de bal niet met de borst controleren. Şirinov schiet op doel. Ydraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Flis probeert naar een medespeler te passen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski geeft de bal voor. Şirinov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:3

22e minuut.
Flis rent richting de bal. Flis passt de bal zonder na te denken. Ossowski rent richting de bal. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Şirinov krijgt zijn hoofd ertegen. Ydraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bottiglio. Şirinov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bottiglio geeft een lange en hoge pass. Rybszleger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şirinov springt en kopt de bal. Ydraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Szymborski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:4

28e minuut.
Białas is nu in balbezit. Białas passt de bal in één keer door. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák schiet op doel. Ydraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Białas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płatek is nu in balbezit. Płatek passt de bal zonder na te denken. Şirinov heeft problemen om de bal te vangen. Şirinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rybszleger probeert de bal met de borst te controleren. Rybszleger passt de bal in één keer door. Flis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybszleger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şirinov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ydraios bokst de bal weg.

37e minuut.
Ossowski passt de bal in één keer door. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák passt de bal met de wreef. Şirinov rent richting de bal. Şirinov draait met de bal, schiet en ... Ydraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:5

43e minuut.
Şirinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Waczków komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Nikody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białas is nu in balbezit. Białas geeft de bal voor. Waczków is nu in balbezit. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Ydraios bokst de bal weg.

45e minuut.
Płatek speelt de bal door. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ... Ydraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Flis geeft de bal voor. Waczków kopt de bal weg. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel. Ydraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 93%, Festung Breslau FC 7%.
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:5

49e minuut.
Daar is Jevčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydraios speelt de bal door. Rybszleger kopt de bal weg. Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waczków draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:6

50e minuut.
Szakál komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rybszleger is nu in balbezit. Rybszleger met een sublieme pass. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák haalt uit met een fantastische trap. Ydraios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:7

57e minuut.
Waczków is nu in balbezit. Waczków passt de bal met de wreef. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas geeft een lange en hoge pass. Jevčák maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Żółkowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rybszleger passt de bal zonder na te denken. Waczków rent richting de bal. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák haalt uit met een fantastische trap. Ydraios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:8

62e minuut.
Żółkowski probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger is nu in balbezit. Rybszleger geeft de bal voor. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nikody met een snelle inworp. Barochian bereikt de bal nog maar net als eerste. Barochian met een sublieme pass. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jevčák kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikody de bal. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nikody bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żółkowski passt de bal zonder na te denken. Jevčák rent richting de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szymborski met een sublieme pass. Noble rent richting de bal. Flis onderschept slim de pass. Flis geeft een hoge lob. Jevčák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Żółkowski geeft de bal voor. Nikody probeert de bal aan de voet te houden. Rybszleger kopt de bal weg. Waczków rent richting de bal. Waczków haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bottiglio geeft de bal voor. Płatek probeert naar een medespeler te passen. Jevčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Płatek speelt de bal door. Żółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkowski passt de bal zonder na te denken. Waczków is nu in balbezit. Waczków passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadGorillas 78%, Festung Breslau FC 22%.
BadGorillas - Festung Breslau FC 0:8