Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC * Milan CENTRUM C NH
złooO Tactiek Nowe Centrum
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu geeft de bal voor. Buide heeft problemen om de bal te vangen. Stradiotto is nu in balbezit. Stradiotto haalt uit met een fantastische trap. Skácel bokst de bal weg.

5e minuut.
Muñoz Álvarez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gedik met een snelle inworp. Massari bereikt de bal nog maar net als eerste. Massari geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gedik onderschept slim de pass. Gedik geeft een lange en hoge pass. Buide heeft problemen om de bal te vangen. Massari is nu in balbezit. Massari haalt uit met een fantastische trap. Skácel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Massari geeft de bal voor. Algorta verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pandelescu neemt de hoekschop. Frattini geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Paraguaio geeft een lange en hoge pass. Przytuła is nu in balbezit. Mártha maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mártha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Paraguaio geeft een hoge lob. Massari kopt de bal weg. Buide speelt de bal door. Stradiotto rent richting de bal. Stradiotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gedik wilt de vrije trap nemen. Buide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frattini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - CENTRUM C NH 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Przytuła de bal. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu passt de bal zonder na te denken. Stradiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stradiotto draait met de bal, schiet en ... Skácel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gedik is nu in balbezit. Gedik passt de bal zonder na te denken. Stradiotto rent richting de bal. Stradiotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC * Milan - CENTRUM C NH 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC * Milan 32%, CENTRUM C NH 68%.
AC * Milan - CENTRUM C NH 2:0

63e minuut.
Paradys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garyga komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Buide geeft de bal voor. Skrypcik kopt de bal weg. Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masegosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC * Milan 40%, CENTRUM C NH 60%.
AC * Milan - CENTRUM C NH 2:0